Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
csendes
üzenetére
Elvileg PAN/DUN is megy, nem tudom hogy lehet külön megosztást engedélyezni. A BlueDUN reverseDUN funkciója amit elvben nekem találtak ki, azt nem tudni, hogy csak első alkalomkor kér netet (wifit), nélküle el sem indul ez az istencsapása vagy minden indításnál igényli? Mert hát így, mint az könnyen belátható, a reverese (dial up) funkciójának nem sok értelme van, ha el sem érem! Felfogható abszurd humornak is, igen. A másik megváltó elvileg a PPP Widget 2, ezt meg csak GooglePlayből letöltve lehetne konfigurálni, külső forrásból telepítve nem engedi magát beállítani, ami szintén egy hasonszőrű poén, csak nekem már elfogyott a humorérzékem. Van olyan verzió ezekből vagy ezeken kívül, amivel fel tudnám hívni a telefont a táblámról?

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.NX