Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Danecay

    őstag

    Üdv!

    Csak azért merem itt feltenni a kérdést mert már többször is szóba került, és még a topikösszefoglalóban is meg van említve a H96MAX valamelyik típusa ami még csak nem is Amlogic SoC-ra épül, hanem valami Rockchip-re, jelenlegi kérdésem esetemben, egy RK3528-ra épülő H96MAX-ről lenne szó, ami ha jól nézem az Amlogic 905x/905W SoC-nak felelne meg, frissebb szoftvertámogatással. Megér ez a kütyü 11e Ft-ot?
    A specifikációk és az ára is teljesen jó lenne, de elég sok negatívuma van ahogy az értékeléseket olvasom, pl. ez:

    "15/06/2023Légy nagyon óvatos ezzel a TV-dobozzal! Először is, a távirányítónak extra erőfeszítésre és türelemre van szüksége, hogy működjön. Másodszor, a Google Playnek nincs megfelelő támogatása ennek a TV-doboznak, így sok alkalmazást kell manuálisan telepíteni. Harmadik és legsúlyosabb probléma, ez a TVBOX nem támogatja HD NETFLIX, AMAZON, DISNEY stb. A termék leírásánál nem említik ezt a fő kérdést!!!! A leírás félrevezető. Főbb platformok Játssz csak SD!!!! Légy nagyon óvatos, kerüld el ezt a TV-dobozt minden áron."

    Valamilyen görög értékelő írta, valamiért nekem a Banggood automatikusan le is fordította, de teljesen érthető a lényeg.

    Létezik esetleg a készülékhez olyan megoldás, vagy ROM, bagy ROOT, ami nem szorítja ilyen korlátok közé, mert ez így elég vicces, hogy éppen egy TV BOX nem támogatja a legnépszerűbb streaming szolgáltatókat? Én vállalkozó szellemű vagyok, nyitott vagyok az alternatívakra :)

    Volt pl. ilyen értékelés is:

    "Tökéletesen működik. Az Android TV Box nem azonos az Android telefonokkal vagy az Android tablettákkal, még az Android rendszerrel rendelkező TV-kön sem, ezért legyen óvatos, mert a Google Playben nem talál bizonyos alkalmazásokat. Ha nem tudod telepíteni az HBO Max-et, a Netflix-t (már telepítve van), a Disney+-t, keress Google-t. Van egy apk telepítő nem szabványos alkalmazásokhoz. Az HBO Max és a Disney + tökéletesen működnek a készülékemen."

Új hozzászólás Aktív témák