- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A Blackview tudja, hol szeret a cápa
- Akciófigyelő: 22 ezer forintos kedvezményt ad a Telekom új szerződés mellé
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoneyHunter
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni a következő problémával kapcsolatban.
Van egy MXQ pro+ (s905x) lejátszóm amit ezidáig remekül tudott használni a család a külső SD kártyára tett és onnan bootolt Libreelec-kel (vinyó+yt). 2 napja viszont nem lehet bekapcsolni, pirosan világít a led, Reset-re nem reagál, se semmi másra. Volt már akinek sikerült megjavítani?
Már elkezdtem újat nézni, de örülnék egy olcsóbb megoldásnak...
Az újak esetén érdemes ugyanolyan procival szerelt készüléket vásárolni, vagy inkább picit drágábban vállaljak be egy frissebb platformot (s905x2/3)?
Konkrétan egy ilyet találtam ami gyorsan megjönne, és jó az ára: X88 PRO X3 Amlogic S905x3 4GB/32GB
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I5 12400F / Aorus RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Gamer PC (I713700KF,RTX4070TI,1TB M.2,32gb D4,RGB) 2ÉV Garancia!Beszámitás OK!
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest