Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hyena

    senior tag

    válasz retesz147 #5410 üzenetére

    Nem is olyan egyszeru ez a keres.
    A minnel jobb medialejatszas megvalosithato akar raspberry pi altal is (ezt sajat tapasztalatbol mondom) es kodi ala van pl youtube addon de nem lesz meg az altalad kert "minden amit egy androidos tab-on el lehet vegezni lehetoseg.
    Az S905 +LE szinten ugyanez a kategoria azaz lesz vele jo medialejatszasi lehetoseged, es pl youtube-od (nemtudom van e rtl mostos addon kodihoz...) es itt rebootolhatsz androidra ahol a fent emlitett amit egy tab-on el lehet intezni tema beteljesulhet illetve ehhez kapsz egy tavkapcsolot is ha netan a tvd nem lenne CEC kompatibilis.

    Erdemes meg megnezni milyen kodi addonok vannak mert azokat fogod tudni hasznalni a fenti ket eszkozon kodi alol (pl chrome browser addon is van) bar szamomra ketseges mennyire komfortos egy ilyen jellegu bongeszes pl...

    A GT1 nem eppen tokeletes medialejatszo, de ha megtudsz bekelni a hianyossagokkal melyek jelenleg bugos firmware idonkent elfordulo zold villanasok ... akkor persze feltelepitheted az egyeb androidos programjaidat is ra es lehet remenykedni a kesobbiekben kiforrottabb firmwareben es/vagy az esetleges LE megjelenesnek.

    harley-davidson-nyiregyhaza.hu

Új hozzászólás Aktív témák