Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kikinda2

    tag

    válasz Csicsóka #40666 üzenetére

    Senkit nem piszkálok.
    Nagyon komoly hibát találtam egy kiadásban és szóvá tettem. Képekkel bizonyítottam. Komoly egyeztetés helyett elindult a sopánkodás kinek milyen hardvere van. Jeleztem, hogy ez nem erről szól, hanem a fejlesztő minden esetben felelős valamilyen szinten a kiadásért. Ha a fejlesztő a közösség számára tesz valamit elérhetővé, akkor a közösség feladata a figyelem felhívása arra, hogy gond van a termékkel és a beépített minőségellenőrzési folyamatokkal is.

    Az, hogy valamiért nem közvetlenül fizet az ember nem jelenti azt, hogy fogja be a száját és használja ahogy van, mert:
    A közösségek felé kiadott termékek gondozása és jobbítása a közösség feladata.
    A Windows 10 is ingyenes termékként frissült sok gépemen, de attól még nem jó OS és ahol lehet, fórumokon igyekszem hozzátenni a megoldásokhoz és segíteni a közösséget a használatban.
    Komoly feladatokra BSD operációs rendszert használok, amit szintén nem loptam, de ingyenes. A közösségben aktívan működöm az egyes problémák megoldásában, publikálásában.
    Ha Te rossz minőségű "ingyenes" kiadást tennél közzé, akkor azt is jelezném és nem azért mert nem szeretlek, hanem azért, mert véleményem szerint a fejlesztőknek fontos a visszajelzés, hogy milyen hibák fordulnak elő az egyes kiadásokban és hogyan lehet kiküszöbölni őket.
    Béke...

Új hozzászólás Aktív témák