Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz TheProb #2732 üzenetére

    Ez egy 10-12 ezer Ft-os mini PC, nem egy 40-60-80 ezres médiaplayer. Akkor sem az, ha sokan dedikált médiaplayerként tekintenek rá. Játszani is lehet rajta, mégsem hasonlítható egy One-hoz vagy egy PS4-hez, amiken - elvileg - out-of-the-box megy minden, mint a karikacsapás, és NAS-ként is lehet használni, de sosem lesz egy Synology szintjén. Ezzel dolgozni kell ahhoz is, hogy jó legyen, mint médiaplayer, és ahhoz is, hogy jó legyen, mint egyfajta androidos játékkonzol.

    Ha jól emlékszem, akkor egy olyan plexes kiegészítővel használod, amiről akkor hallottam először, amikor belinkelted (vagy a kérdésedre válaszul valaki más), szóval a lejátszásbeli problémákban valószínűleg az lesz a ludas. Egyébként én android alatt futó Kodin történő lejátszás közben sem tapasztaltam semmiféle akadozást, fagyást meg pláne!

    A droidja az egyik legjobb, amit valaha láttam, pedig volt egy csomó androidos telefonom és mini PC-m, ill. 1-2 tabletem is. Atomstabil, szinte mindennel kompatibilis, és gyorsan, a legkisebb reccenés nélkül teszi a dolgát - akinek volt már néhány androidos cucca, pláne a noname kínaiak közül, az tudja, hogy ez mekkora kincs. Fogalmam sincs, milyen build van rajta, de miután maximálisan elégedett vagyok vele, nem is szeretném megbolygatni.

    Anynethez nem tudok hozzászólni.

    (#2733) DroiDMester Bocsáss meg, de szerintem te erőltetsz egy eleve halott témát a 100 Mbit/s bitráta feletti filmekkel a 10-15 ezres mini pécék topikjában.

    (#2728) djherby Nálam semmi nem akad. Sem androidon, Kodival, sem LibreELEC-et futtatva. A médialejátszás kedvéért ne vásárolj wines kütyüt, csak akkor, ha más szempont is szól mellette. És ezt úgy mondom, hogy 2 Wintel W8-asom is volt és nagyon szerettem őket, de ha valaki nem ragaszkodik a wines böngészési élményhez a TV-jén is, ill. nem akar olyan programot futtatni, ami nincs androidra, akkor nem sok értelmét látom a wines mini PC választásának. Médialejátszási szempontot pedig végképp nem, mert az S905 médiaplayer-fronton sztem a Z8300-asnál is erősebb, a Z3735/6F-et meg egyenesen kenterbe veri.

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast tabletek (P26T, M40 Plus, M50) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák