- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Etzel
aktív tag
válasz junkpod #26941 üzenetére
Igen halozatot akartam írni ami 100mbites, bocsánat. Sajnos mivel annyira nem értek hozza így érdemben annyit tudok írni amit tapasztalok. A Linuxot a rpi3-ra az smb hálózatot mind mind az egyik barátom csinálta meg.
Szóval adott egy pi3 azon egy 2tb-os 2.5” vinyo amire mennek a torrentrol való letöltések. Mivel ez olyan particiora van formázva (aminek gozom sincs mi a neve ) se a Windows sem a tv nem ismeri fel. Így maradt a Totalcmd-n keresztüli FTP másolás. Az adott 4K tartalmat amit a raspi leszedett atmasolom a laptopra kötött másik 2tb-os kulso 2.5” vinyora. Amit később a tv-re kötök. A többi 1080p filmet gond nélkül viszi a hálózaton csak nyilván azokkal a nagy bitratas 4K-al van gond Sőtt mióta ra dugtam a gigabites adaptert nem másol FTP keresztül csak 4,5-5 Mb/s-el lehet ott is állítani kellene valamit a linuxon vagy tudja fene sajnos haver nem ér most ra
Azt is próbáltam ma h torrent appot tettem a tv-re van elfekvoben egy 1tbos vinyo amit hagytam h megformazzon a tv kedve szerint de így sem tudtam kiválasztani a mentési helyet mindig csak a belső tarhelyre akarta tenni. Több torrent kliensel is próbáltam, mas adathordozóval is de esélytelen[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest