- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
atyca
senior tag
válasz ScomComputer #19400 üzenetére
Köszi!
A hétvégén talán lesz időm....Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
TylerDurden
tag
válasz ScomComputer #19400 üzenetére
-
nagyúr
válasz TylerDurden #19402 üzenetére
hát ez így elég gyenguska, még az átlagot se éred el, átlag alatt vagy a 5800X-el
-
tusi_
addikt
-
TylerDurden
tag
válasz DroiDMester #19403 üzenetére
Mennyit kéne hoznia rendes beállításokkal? Sokat még nem állítgattam rajta, PBO-n a 3 érteket meg a CO-t, és kb. eddig jutottam.
-
tusi_
addikt
válasz TylerDurden #19405 üzenetére
nalam 12200
Volt akinel 12800, mert bika ramjai vannak szenne huzva[ Szerkesztve ]
eat, sleep, play, replay
-
Lincoln76
aktív tag
Azt írja 5 frissítés után is, hogy ismert problémák: 22.5.1 óta.
While previewing the timeline in VEGAS Pro™, some colors may appear inverted.A kérdés csak az, hogy mi a telibevert izémért nem képesek kijavítani?
Mi lehet olyan nehéz kódolni ezeknek, hogy ezt a hibát kijavítsák?
Természetesen 22.5-ön vagyok, mert 22.9, 22.10 képtelenség dolgozni Vegas-ban, annyira el van cseszve szinte minden sávon a szín. -
Sontir Fel
őstag
válasz TylerDurden #19405 üzenetére
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
TylerDurden
tag
válasz Sontir Fel #19408 üzenetére
Akkor 1500 pontot össze kéne halászni minden téren. Majd próbálkozok vele, mert most még a VGA is gyári értékeken fut.
-
tusi_
addikt
válasz Sontir Fel #19408 üzenetére
Jo az, atlagban ennyit megy az 5800x is 3200 es memokkal.
Pont ezert bena a 3dmark teszt. Semmit nem mond a valos jatek teljesitmenyrol.
10% tuningoltam a 6800-on 3dmark szerint, de jatekokban 3-5% a javulas, ha van egyaltalan.eat, sleep, play, replay
-
ScomComputer
veterán
válasz TylerDurden #19409 üzenetére
Jaja kicsit OC-zd meg...de nem kell annyira pontokat hajhászni..inkább halk és hűvös legyen...ha UV -val megtalálod a sweetpoint-ot akkor még +pontot is nyersz vele..
A 25K pontokat azért nehéz meglépni levegővel, itt azért van épített vizes is jó pár embernek,meg ezekhez a pontokhoz mást is állítani kell,amit halandó user csak úgy nem ér el..[ Szerkesztve ]
-
N_A_S
veterán
Sziasztok!
3080-ról tervezem áttérni 6800XT-re.Pro-Kontra vélemények érdekelnének, aki hasonló cipőben volt, illetve hogy az ASRock Taichi jó-é lehet?
https://tinyurl.com/phnas
-
Moby
addikt
Ha találtál olyan madarat, akinek drágábban el tudtad adni, vagy egyáltalán el tudtad adni, akkor ne 6800XT-t vegyél, hanem további 3080-akat, de még vagy 4 szatyorral, és ismételd meg sokszor ugyanezt! És ha végeztél, akkor egy darabig most inkább ne vegyél mást, csak mély lélegzetet, és fújd ki magad!
-
Devid_81
félisten
-
Gerg00
tag
Megszületett
Asrock B550 Steel legend és 5900X + Powercolor RD Ultimate 6900XT
Talán nem lesz gond semmivel se game se meló!?
-
Lincoln76
aktív tag
válasz Lincoln76 #19407 üzenetére
Szóval szerintetek miért nem javítják ki ezt a hibát?
Talán azért, mert ha kijavítanák, az generálna 30 másik hibát, vagy mi a jó istenért nem képesek megcsinálni? 5-ik frissítés után is elég blama azt olvasni, hogy ismert hiba!
Számomra nem az az előrelépés egy frissítésnél, hogy a 6900XT kártyám megint tud 2-5 FPS-sel többet. Nagyon furcsa ez a hozzá(nem)állás az AMD részéről, vagy egyszerűen nem tudnak (jól) kódolni.
Nem tudom... -
Lincoln76
aktív tag
22.5.1-el még szerencsére jól működik a vegas.
De efölött használhatatlan. De persze azt is látom, mert kipróbáltam, hogy kevesebb az FPS, mint pl a 22.9-en. Tehát valamiért az AMD-nél az FPS és a pontszámok növelése fontosabb, mint egy stabil program, vagy nem értem...
Ha a játékokban is invertek lennének a színek, már szétszedték volna őket biztosan. -
ScomComputer
veterán
-
Bossp
addikt
válasz ScomComputer #19431 üzenetére
Végre nem 256 bit... Ezt hiányltam nagyon... @@@@ középkategóriás kártyák voltak ezek mind AMD csak altat.. Bár jobban örültem volna végre egy újabb 512 bit-es amd-nek.
[ Szerkesztve ]
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
Sontir Fel
őstag
válasz ScomComputer #19431 üzenetére
Bar mar az arazasnal tartanank... 800-900 euros 7900xtnel megremegne a kezem
#19434Bossp: tippem elso napra, referencia: 600.000 ertekallo jo magyar forint
Lesz kb 5 darab.
Utana 800 felett[ Szerkesztve ]
-
Bossp
addikt
válasz Sontir Fel #19433 üzenetére
hát 450-500 k -ért én is instant venném
-
nagyúr
válasz Sontir Fel #19433 üzenetére
aha majd ha felébredsz és bilibe lóg a kezed!
nyugodj bele hogy a leg ócskább 7900XT is 900.e felett lesz!
a 5800X3D-t se kéne ennyire reklámozni, egy 13700K szarrá alázza.... de lehet még a 13600K is
[ Szerkesztve ]
-
Bossp
addikt
válasz DroiDMester #19435 üzenetére
Sztem nem lesz annyi mint a 4090.... 700-ra tippelek.
-
nagyúr
-
Bossp
addikt
ár=érték arányban? vagy W/fps arányban? Vagy abban hogy 3* annyi fogyazstás meleltt néhány játékban pár százalékkal jobbat hoz?
-
veterán
válasz DroiDMester #19437 üzenetére
Az ne felejtsuk el.hogy csak mosrdorban 1.1m egy 4090-en, ma is tudtam volna 830e es 870e is venni svedben 4090-et.
890e-ert 100+ van egy uzletben.
Alatta lesz speedben talan rasterben kozel, 700-750e lesz a legalja, persze ordas nagy tipp -
Bib
őstag
Valaki végzett esetleg win10 vs win11 teljesítmény teszteket ezekkel a Vga-kal mostanában?
-
Sontir Fel
őstag
Imádom a stílusodat.
Szerintem akörül várható az elején, és mint írtam, amint elfogy (45 másodperc) az a pár darab ref kártya, jönnek a drágább példányok. 900 felett szerintem a 7950 fog nyitni.Mennyi is egy 13700K? 234 ezer - alza +LGA1700 alaplap, DDR5 (csak hogy tényleg sz@rrá alázzon, ha már így fogalmaztál)
Mennyi is egy 5800x3D? 189 ezer - alza +AM4 alaplap, DDR4 (akinek esetleg ezek már adottak, még könnyebb a dolog)Most aztán tényleg megmondtad a tutit, te ász
-
Bossp
addikt
válasz Sontir Fel #19442 üzenetére
+a 3d elvan egy középkategóriás rammal és alaplappal az intelhez mindkettőből dráága kell
-
Lincoln76
aktív tag
Jó hogy téptem itt ma a számat, kijavították! Épp az előbb jött mail, hogy tölthető a 22.10.2
Fixed Issues:
While previewing the timeline in VEGAS Pro™, some colors may appear inverted.[ Szerkesztve ]
-
Lincoln76
aktív tag
válasz ScomComputer #19447 üzenetére
És igen, minden frankó most, ki is próbáltam! Nincs szín invert sehol.Olvassák a topikot...
Ez tényleg ilyen "helyzet" volt most
-
Rabbitf_24
addikt
Sziasztok
Asrock 6900XT formula OC kártyához van valakinek jól működő, kikísérletezett profilja MPT-ben?
Hotspot 90-100 fok körül van ha 100%-on pörög a kártya.
Gondolom alulfeszelve is tud viszonylag magas órajelet úgy hogy nem sül meg közben a kártya.Köszönöm! A.
-
Moby
addikt
Ez az A: PTR FSR mod nagyon sokat segít a játékon. Sokkal jobban fut qualityben, mint 70%-on nélküle(4K@Ultra). Olyan helyeken, ahol simán benézett korábban 60 alá, most simán tartja úgy, hogy nem is csutkázza ki a vasat. Városlátkép pl. ilyenek...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest