Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz Jacek #14044 üzenetére

    Az szép :(

    Mondjuk én küldöm vissza az Ultis Devil-t, mert első perctől kezdve ilyen fémes szag jön belőle, ami eleinte kevésbé tűnt fel mert nyitva volt az erkély és jött be a füstszag :U (később pedig este a gép kártyástul erkélyen volt én meg bent), de azóta nyilvánvalóvá vált most hogy itt van mellettem a szobában, hogy amint terhelést kap intenzíven jön belőle ez a jellegzetes szag, és igazából fáj is tőle a fejem.
    És ez már az első perctől így volt 300 és 340W-nál, nem én sütöttem meg az 560+W-al :N

    A sima red devilem nem megy ennyire gyorsan, de ott 525+W esetén a hot spot nem száll el ennyire.

    A lényeg, hogy folyékony fémeztem volna és megtartottam volna az ultis kártyát, de így h szagot ereszt, ez nem lenne egy életbiztosítás, megy vissza.

    Most már azt is tudom, hogy a Time Spy 26k pontjához minimum folyékony fémezni kell az ultis kártyákat (ez garibukta), és léghűtéssel ez még talán necces is lenne, ezért a tuti recept a víz + folyékony fém.

    Az viszont meglepett, hogy Forza Horizon 5 benchmark alapján 10%-ot vert a sima red devilemre OC vs OC alapján, 5%-nál többre nem számítottam.

    A lényeg, hogy én most elengedem az Ultis témakört (elég jó a chip 1250mV-on és stabil a memória 2154MHz FT-on, ilyen jó szerencsém kétlem h lenne még1xer, ugyanakkor a minimálisan jobban cw-zik ez a példány), ennek visszakérem az árát (bukok kb. 15-20ezret az utaztatások miatt) és majd Ubi82-nek asszisztálok a benchelésben, nála adott az ultis chip és a custom loop, már csak folyékony fémeznie kell ;]

Új hozzászólás Aktív témák