- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Jelen pillanatban úgy néz ki hogy nettó(fontos ) 347e huf körül lehet megvenni egy 6800/3070-et , 3070 kifut nem lesz LHR mentes.
Namost 64 hoz egy 6800 ennyiért , most nettó 121e-ért lehet venni a 6600xt-t, hoppá .
Max a helyigény ami rosszabb ugye de az 3x32 MH/s ugyan annyi pénzből..Szerintem fel fognak menni 150-160+ nettó árra ami kb olyan mint a 6700 ami 47 MH/s és 220e az alja.
En ennyiért tudom most megvenni koronában abból számoltam vissza.
[ Szerkesztve ]
-
FaTHI
őstag
Megjött a Nitro+ 6700Xt-karim. Jó bika cucc egyedül a Ray tracing alatt esik hanyatt. Anno végignyomtam Rt -alatt 3070-el a Cyberpunkot, 50-70 Fps -el. de 6700-al 30 fps sincs meg. No ettől függetlenül jó kis cucc.
-
gery14
senior tag
[link]
Tegnap mértem egy újat ujraraktam a vga drivert-chipset drivert felraktam.. Majd tolom fel egy új wint a proci nem viselkedik jól amióta ctr eztem pedig a profilt is toroltem[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
zsirfecske
addikt
válasz JenciHUN #11450 üzenetére
omg, tényleg rádobtak egy bő 100-ast erre is
nekem is sikerült lőni egy alzás pulse-t, november óta ezt a karit vártam. azóta sok víz lefolyt itt is, lett 6700 xt ref drágán. mégis le akartam váltani róla a mini itx/pénz miatt. koca fullhd gamerként elég az, de most elbizonytalanodtam. az eddig még alig kihasznált 6700 xt bőven 250 alatt menne el vsz, ilyen 6600 xt árak mellett az értelmetlen döntés. főleg hogy vsz 1440p kell majd a közeljövőben, amire a 6600 xt már nekem is kevés lehet. a 6700 xt meg undervolttal és backplate hűtéssel végre gyönyörűen muzsikál.
[ Szerkesztve ]
-
gery14
senior tag
válasz Aljasvip #11456 üzenetére
Most frissítettem pár napja igaz usb-vel. Uaz a lapunk van amúgy.
[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
Laraxior
titán
válasz JenciHUN #11450 üzenetére
Annyiért adok neked Nitro+ -t
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ScomComputer
veterán
válasz zsirfecske #11459 üzenetére
Grat hozzá...akkor jöhet egy hwinfo+Timespy-os bemutatkozás !
-
Laraxior
titán
válasz ScomComputer #11460 üzenetére
Kit érdekel az, tudja-e a 32-t, 55W-ból
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Lett volna olcsón nekem is Nitro+, de ennyiért nem bontom szét a gépet, nem igazán megérős nekem.
-
Laraxior
titán
Melyik a jobb a Red Devil, vagy a Nitro+?
Látom már beindultak a hiénák az aprón...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Grat, várjuk a teszteket
#11464 Laraxior
Nitro+ szebb, Devil hűvösebb Tudjuk, a topikban is van egy-kettő... -
Laraxior
titán
Nem ismerem a piros oldalt, azért kérdeztem. Behúzok mégiscsak egyet. Valamire csak jó lesz nekem is.
-
zsirfecske
addikt
tesztekkel kicsit lassan tudok jönni, egyrészt ki kell bányásznom a mini itx-be brutálisan belemókolt 6700 xt-t, másrészt ma már nem lesz sok időm rá. de amúgy 3dmark mellett ezeket tudom nézni fullban: cp2077, doom eternal, sottr és előzményei, fallout 76, divinity original sin 2, aztán majd a hétvégén diablo 2: resurrected. szóval nagy fps mámorral nem fogok szolgálni, max ha kér valaki olyat amiből van demó.
amúgy sajna aorus pro b450 i wifi lapban pcie 3.0 x8-on fog futni a kari. de ha tényleg megtartom, idővel lehet váltok b550-re, csak kell hozzá valami jó itx ajánlat ami megéri.
de akkor most legalább kiderül valamelyest első kézből is, mennyire fogja vissza pcie sávszél a vasat, mondjuk itteni fórumtársakéhoz képest.
#11441 .Ishi.: ilyen téren majd számíthatunk rád, pcie 4.0 a rendszered?
[ Szerkesztve ]
-
Raggie
őstag
Grat!
Én is kiváncsi vagyok a kártyára. HA öcsémnél beüzemelődik a példány, akkor arról majd én is beszámolok talán.Clint Eastwood FTW
-
killbull
aktív tag
-
gery14
senior tag
Nálam is Nitro+ van 6900XT ddu rendbe rakta a kraftott
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz ScomComputer #11460 üzenetére
-
zsirfecske
addikt
válasz zsirfecske #11476 üzenetére
pardon, természetesen 21.8.1 verzió! ja és a hwinfo ilyen keveset mutat róla alapból (vga adatokat nem takart ki a timespy ablak), lehet resetelni kell vagy frissíteni majd?
na így utólag ránézve csak a screenshotra is látszik, hogy jóval hűvösebb kari mint a 6700 xt, és a kis házban azért sokkal jobban mutat:
illetve az hogy nem olyan zárt mint a ref, hogy a hátlap is full szellős, biztos segít. nem csak a 90 millis spéci halk ventik meg a kis fogyasztás. többi majd vsz csak holnap.
[ Szerkesztve ]
-
PowerBuldog
veterán
ScomComputer javaslatára egy picit megpiszkáltam MPT-vel a GPU power limitet (203->215)
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
thomasvold
őstag
Nem is dobtak rá túl sokat az aprón, durván 40 ezret Mondjuk 260-ért már inkább 6700XT egy az egyben.
-
ricshard444
veterán
Van esély valahol "jó áron" beszerezni 6800XT-t?
Vannak dolgok...
-
tlac
nagyúr
válasz PowerBuldog #11479 üzenetére
nem sok az a 2150 a ramnak?
ezeknél a hibás tuning úgy jelentkezik, hogy belassul
szóval én megnézném 2050 környékén is, hogy több pontot kapsz-e -
thomasvold
őstag
válasz ricshard444 #11481 üzenetére
Volt az aprón pár olcsóbb darab, de már elkapkodták. Illetve nézd meg trek81 fórumtárs hirdetéseit, úgy látom nála van, de külföldi garanciás.
Üzletben, emberi áron, magyar garanciával esélytelen. Ha esetleg elég a 6700XT azt még pár helyen el lehet kapni 280-290-ért 3 év garanciával.
-
aginor
veterán
válasz zsirfecske #11476 üzenetére
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
.Ishi.
aktív tag
válasz zsirfecske #11468 üzenetére
Sajna én is hasonló cipőben vagyok, nincs pcie 4.0-ám. Sőt, a kártyát holnap veszem át, de most a munka miatt nem lesz időm tesztelgetni még egy hétig minimum. Egyedül a 400W-os Be Quiet! tápom a kérdés, hogy bírni fogja-e, de a rendszer többi részével együtt (R5 3600, Asrock B450M Pro4-F, stb.) számolva nem hiszem, hogy gond lesz. (Pláne úgy, hogy több játékot 1080p75hz v-sync-ben tolok.)
-
Laraxior
titán
válasz .Ishi. #11485 üzenetére
Mihez kell neked pci-e4.0?
-
aginor
veterán
válasz .Ishi. #11485 üzenetére
Nálam a nagyjából hasonló fogyasztású 3060-at visz egy 3600-al egy 430W-os Seasonic, amúgy itt egy kiszámoló hozzá.
Laraxior: sávszélesség para.
[ Szerkesztve ]
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Laraxior
titán
válasz aginor #11487 üzenetére
Mihez? Semmit nem vettem észre, amikor 3.0-ról váltottam a 4.0-ra.
Van 3db NVMe SSDm, egy hangkártyám, meg egy VGAm, de néha-néha még jön mellé még egy VGA kiegészítőnek.
Nem igazán volt észrevehető lassulásom, még úgy sem, hogy a 3080, csak 8x slotban volt (3.0)
Szóval szerintem ezen nem nagyon kell görcsölni."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
.Ishi.
aktív tag
válasz aginor #11487 üzenetére
Én egyáltalán nem parázok, csak jeleztem, hogy nekem nincs pci-e 4.0 rendszerem. A Doom Eternal-féle 25%-os teljesítménydifin ( [link] ) azért megakadt a szemem (a többi tesztelt játéknál 0-5%, szinte hibahatáron belül van), de én személy szerint az Eternalt nem Ultra Nightmare beállításokon játszom.
-
trek81
senior tag
-
zsirfecske
addikt
a pcie 3.0 csak azért gáz, mert van pár % veszteség miatta a fix x8 huzalozás miatt. ugye 4.0 x8 = 3.0 x16, így 4.0 alatt semmi para nincs, de 3.0 esetén ugye fele a sávszél a standard 3.0 x16-hoz képest. én nem fogok foglalkozni vele ha ténylegesen 0-5% mínusz a hatása (techspot):
.Ishi.:
seasonic 550w gold táppal simán ment a 6700 xt, sztem max undervolttal de el kell bírja egy jó be quiet a 6600 xt-t.thomasvold:
csak a kíváncsiság kedvéért mennyiért mentek ócsóért aprón?[ Szerkesztve ]
-
trek81
senior tag
válasz zsirfecske #11495 üzenetére
Én meg azt mondom inkább 6800xt jó teljesítményért, ha már 2k 4k vagy fullhd... 6700xtvel küzdenek az emberek... Tesztek fent nálam
[ Szerkesztve ]
Már ment vissza pénz embereknek,, ahogy kapom a pénzem megy vissza
-
.Ishi.
aktív tag
válasz zsirfecske #11495 üzenetére
Köszi mindenkinek a tippeket a táppal kapcsolatban, szerintem simán bírni fogja. A Be Quiet kalkulátorban az RTX 2060-nal hasonlítottam össze, és a rendszerem bőven belefért a 400W-os keretbe.
-
Fitzgerald
veterán
válasz PowerBuldog #11479 üzenetére
Mindig mondtam, hogy ezeket a scoreokat valami randomszám-generátor dobálja.
Nálam MPT nem volt, oc-m is 200MHz-el kisebb mint a tiéd, és csak 400 ponttal maradok el.
Mondjuk az agresszív fanprofil ellenére is melegebb a kártya még így is, de az enyém ref hűtős.[ Szerkesztve ]
-
trek81
senior tag
válasz Fitzgerald #11498 üzenetére
Lények. 2kra elég
Már ment vissza pénz embereknek,, ahogy kapom a pénzem megy vissza
-
Laraxior
titán
válasz Fitzgerald #11498 üzenetére
Elég sok minden beleszól a benchmarkok pontozasaba. Nem csak a VGA es a CPUról szól.
Futó programok, energiasema stb..Amugy van benne PCIE teszt is, meg lehet nezni, hogy mennyire eleg a savszel.
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest