Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exodion

    aktív tag

    válasz Winzsolt #12840 üzenetére

    Oke, na az biztosan nem egeszseges. Hat az hogy a ventik mennek mint az orult az normalis mar 103c-s HS mellett azt engedjuk el.
    Hat mondanek en okosabbat de tekintve hogy 1900MHz/1200mV -on is ugyanazt latod; kuldheted gari-ba :( . Most tekintsunk el attol, hogy valamiert 2084MHz a gyari boost clk-d (nincs font Afterburner, esetleg mas tuning progi - regi asus kartyarol visszamaradt GT2?). Ha egy kartya instabil oc mellett kidoglik az lehet olyan hogy teljesen lockolja a gepet es mehet a RESET gomb, lehet olyan hogy fekete kep, driver osszeomlik majd ujraindul (AMD driverek osszeomlast kovetoen gyari DEFAULT erteket allitanak be), vagy esetleg Navi-nal szines foltokban VRAM hiba eseten is kihullhat (nem biztos, de ha megis szinten DEFAULT-on ter vissza).

    Na most nalad ez ugy tortenik hogy tovabbra is 100%-on porog a kartya, maradnak a VRAM orajelek meg a GPU clk mintha mi sem tortent volna. Ez mar annyira elemien szembemegy a recovery policy-vel hogy (hat elmeletileg talan van egy hangyaf.sznyi esely ra hogy valami nagyon csunyan beszol a driver-nek de ... na erted) ezt mar nem te fogod kitalalni, meg mi sem tavolrol.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák