Hirdetés
- Google Wear OS (Android Wear) okosórák topicja
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- uleFone Power
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz KROK640 #91437 üzenetére
Az tuti hogy akkora kompatibilitás nincs máshol mint a PC x86/64 vonalon Bődületes az átfogás, akár a régebbi(emiatt nem is tettem OFFba, mert már a retrora is érvényes ez), akár az újabb gépeket nézzük. Tesztelt élmény pld a K5 + R9800Pro, inverze pedig a Win98 + PCIe S775. Újabb gépnél is említhetem az oprendszer átfogást, RyZen az XP- től a Win11- ig ok. Nagyon sok hardver és szoftver keverhető, kombinálható. Ez a többi platformra nemigen jellemző, bár mondjuk az indokolatlanul túlárazott Apple rendszert nem ismerem, nemtom ilyen szempontból milyen, de nem valószínű hogy a rugalmas bővíthetőség jellemezné.
A 3 test probléma nem megoldható.
-
arn
félisten
válasz KROK640 #91437 üzenetére
Nem tudom mennyire koveted a hwhireket de azota kijott mar harom generacio, es a “65” wattos proci 150 fole ugrik az elejen. Hogy ezt kibirja a tap resze megvetetik veled szepen a dragabb lapot es tapot.
Hogy a laptopban milyen tendenciak vannak, ajanlom atolvasasra:
[link]Ezek mobilprocik, 150+25 wattos gpuval… procibol konkretan desktopba nem raknek ilyet, nem egy par literes hazba.
Megtehetnek, hogy fele annyi fogyasztassal tiz szazalekkal lassabb hwt csinaljanak, de nem teszik… nekem semmi bajom a magas fogyasztassal, ha hatekonysag tarsul melleje, de ami most a legujabb tophwnel folyik akarmelyik gyartonal az kabare lassan.
Amugy de, amiota munkahelyen macbookot adtak, vettem otthonra is egyet - apple szagu vagy sem, jelenleg ezt az uzemido, sebesseg hatekonysag dolgot nagyon messzirol szagoljak. A pcmet csak azert nem adtam el eddig, mert benne van a digitalizalokartya a retrohwekhez, de mar ez sem fog visszatartani, mert honapok ota be sem kapcsoltam.
A macbookom procija tokkal vonoval 10 watt, a munkahelyi vmivel tobb, de legalabb 3x gyorsabb mint a hasonlo aru thinkpad elotte, ugy, hogy egesz nap kibirja az akku es nem terdel le 3 ora utan. En akarhogy kerestem pcs vonalon hasonloan jo hasznalhato gepet hasonlo minosegben egyszeruen nem adnak. Vehetsz gyorsabbat, esetleg hasonloan keveset fogyasztot, vagy jo minosegut… de a hasonloan jo balansz sose lesz meg.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Google Wear OS (Android Wear) okosórák topicja
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mindent a StreamSharkról!
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Béta iOS-t használók topikja
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...