Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • frescho

    addikt

    válasz Pikari #91983 üzenetére

    Ezekből nem egy elhagyott repókban található, vagy már így vette át mindenki (DMK formátum) és nem érdemes szembe menni a többiekkel, ha nem akar minden toolt újraírni az ember. De ezek nem igazi programozók, de szerintem ma már úgy általában ritka az igazi programozó. Én sem vagyok az, de azt tartom, hogy akinél műkedvelőként jobbat tudok írni az még csak coder-nek se nevezze magát.

    FF23: A ciripelés zavaró, de nem jelenti, hogy meg is döglik. Csak még mehetett volna rá egy kis lakk vagy ami a helyén tartja a vezetéket.

    KROK640: Ahogy már leírták, az Amiga oprendszere tudásban úgy 10 évvel előzte be a PC-ket. Csak aztán valahogy elmaradtak a fejlesztések. Fogalmazhatunk úgy, hogy fejlesztgettek, de az kevés volt. De úgy is, hogy a management töketlen volt, a cégből kilapátolták a pénzt, a mérnököket meg senki sem baszogatta, terelgette előre.

    arn: Amit linkeltél a sokadik kör, csak erre emlékeznek a népek. Volt előtte már néhány fiaskó. Ki emlékszik már a régi aluserleges (szocialista relációban érkező) TESLA kondikra mik kitolták a tetejükön lévő gumi dugót és úgy elektrolitoztak mindent össze?

    [ Szerkesztve ]

    https://frescho.hu

Új hozzászólás Aktív témák