Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    Egy szintén PH-s, de másik topikban lakó fórumtárs felajánlásából kaptam tegnap 1-2 cumót.

    Egy ASUS A7V alaplapot, rajta egy 900-as Athlonnal, 2x256MB SD rammal. Adott hozzá 2db videókályhát is, egy ATI Radeon 9000 64MB kártyát és egy GeForce 3 Ti200-ast szintén 64MB rammal.

    Jól sejtem, hogy az ATI 9000 a régebbi? Melyik passzolna jobban a gépbe?

    Eszerint a grafikon szerint a Ti200 verte kicsit a sima, nem PRO 9000-est (ez is elvileg sima), de még a PRO-ra is rávert a kisebb felbontásokon. Kérdés, hogy a lap+cpu tudja e hozni ezt a különbséget? A grafikonos teszt komolyabb géppel készült.

    A másik kérdésem: az ASUS weboldala szerint ez a lap Athlon 1000-ig támogatja a procikat. Múltkor már beszéltünk róla, hogy ettől függetlenül szoktak vinni újabb, a lap kiadása után megjelent procikat is. Van valamelyikőtöknek tapasztalata vagy sejtése, hogy ez a lap mit visz el az újabb, gyorsabb procik közül? Ilyen 2000+, 2400+ procikat megeszik vajon? Gondolom ha el is indul vele, nem tudja max. órajelen pörgetni?! Meg aztán ott van a tény, hogy csak SD ram megy bele, úgyhogy gondolom túl nagy proci amúgy is felesleges lenne bele a lassú memóriakezelés miatt. Ami tetszik a lapban, az az, hogy 4db IDE foglalat lakik rajta.

Új hozzászólás Aktív témák