Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Peter789 #20272 üzenetére

    Általános, hogy az AMD-t olcsó prociként tartják nyilván. Így az olcsó proc mellé olcsóbb lap dukál. Ez pl sok galibát okoz.
    Én azért szívtam sokat az AMD-kkel, mert a nagy többségnek ezt ajánlom, így a nagy számok többsége elmélet beigazolódott.

    De volt cég ahol az előttem lévő technikus mindig az Intel-t erőltette. Akkoriban a willemate magos celeronok mellé asrock lapot raktak. Azaz igazság, hogy a legszarabb választás az volt akkoriban. Szóval a cégnél szinte minden géppel szívtunk. Mígnem az egyik beadta a kulcsot és engedélyt kaptam egy konfig összeépítésére. Így összeraktam egy AMD-s gépet, de azzal többet nem volt gondom :DDD
    Volt egy másik jó gép is ami Inteles volt. Valami kula lap volt ott is, elkezdett fagyni, meg szarakodni, mondtam, hogy elegem van, kap egy gyári intel lapot. Azzal sem volt több gond.
    Aztán egy másik cégnél is Intel gépek voltak. Soha semmi gond. Annyira jók voltak, hogy le a kalappal, azóta se láttam olyan stabil masinákat. Valami gagyi Dell... ismeri valaki a márkát?

    ;]

    [ Szerkesztve ]

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák