- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Nocsak Dzsinni, kepelunk, kepelunk?
A harmadik tetszik a legjobban, latom, irtad, hogy szirtrol volt, szerintem boven klafa turistas igy is. Egy picinyt alexposnak erzem, kar azert a kisse semilyen egert, nagyon hirtelen van vege a felhovonatnak. Egy picit melegebb es/vagy +tint-re huznam el a WB-t.
Hasonlo szinvilagura mint a Odemira-s kepet, ott is picit (max 1/2FE-t) emelnek az expon es/vagy huznek vissza az arnyekokbol, foleg az obolben a sziklakon. Szivfajdalmam, hogy picit nekem hianyzik az alja.Valami hangsulyos eloterrel szerintem jobb is lehetne.
topikk, nagyon klafa megint, ismet elfogot a kell egy ilyen 300/4, de valszeg kevesbe hasznalnam ki. Kicsit szukebbre vagnam, foleg a jobb felso sarok miatt, tobbszor megnezve mindig azt veszem eszre, hogy a mosott fu/nadra ugrik a szemem eloszor, csak aztan a temara.
rekid, WOW, ezt hogy sikerult elkapni. Sztem keves kepnek all jol a sziluett, de ez nagyon adja. picit balrol a sziklat (mondjuk 1/2-ed, 1/3-at ) es az eget megvagnam, hogy roka koma megjobban vonza a szemet.
szerk: valami olyasmire gondoltam, ahogy INTELligent kroppolta.
Halistennek, hogy ujbol kepeltek, ami itt lement a minap, na az inkabb faradtgozos,boxoljukleofftopikba valo, nem ide.
[ Szerkesztve ]
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest