Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BaLee

    addikt

    válasz fatal` #7287 üzenetére

    Úgy gondolom igen de nem fog kiderülni, mert töröltettem a rendelést. Nekem mindig az az adat került amúgy rá ami a megrendelőn volt, de volt, hogy számlára vásároltam és 24 hónap volt rajta, írtam nekik hogy az oldalon 120 hónap volt és átjavították a számlán is annyira. Lehet ügyintéző függő de +2 év gariért kifizetnék 50-el többet egy telefonért, de +1ért már nem. Mégpedig azért nem, mert 2 év alatt tuti nem használódik el annyira az akksija, hogy cserélni kelljen, de 3 éven belül jó eséllyel igen. Egy akksi csere hivatalos helyen 30-40k az pont ki lenne fizetve előre. :)

    #7288 koxx:
    Cégesre 12 hó amúgy a szavatosság amivel nincs is gond (mivel törvény szerint nem fogyasztó). Csak ha valaki mégis többet adna érthető okból azt preferálnám.
    Ha nem kamu telefont küldenek akkor tök mind1, hogy szulejmán gsm vagy ki az eladó, onnantól az apple ad rá 1 év garit, semmi előnyöm nincs, ha hivatalos resellertől veszem drágábban. Vannak megbízható GSM boltok szerencsére, előző 2 telóm is ilyenektől származik. MM-et is megkérdeztem, hogy mennyi garit adnak rá céges vásárlásra ők is lepattintottak, hogy kérdezzem meg a gyártót mennyit vállal rá.
    Az Apple meg ugye világszinten alapból 1 évet ad.

Új hozzászólás Aktív témák