Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Lord Dragon

    senior tag

    válasz Park24 #15552 üzenetére

    A szöveg amit bemásoltál a priviből teljesen így igaz! Én is ebből idéztem a lényeget.
    Akkor tehát változatlanul fennáll az amit eddig is mondtam:

    Az általad említett próbagarancia tehát úgy néz ki jelenleg, hogy egyetlen egy napos időtartamra sem érvényesíthető. Tekintve, hogy az átvételtől számított kevesebb mint egy napra amint kipróbáltam a cuccot jeleztem feléd, hogy egy pillanatra sem tudtam életet lehelni bele.

    Ennek ellenére azzal takaróztál, hogy én ronthattam el illetve azt már jó előre tudtad, hogy nem fog módomban állni kipróbálni Budapesten a cuccot, ezt én is megmondtam előre és azt is, hogy amint hazaérek amilyen hamar csak tudom kipróbálom.

    Én nem gondolom úgy, hogy ettől belefér, hogy hibás alaplapot adsz.

    Oczu: A privit amit tőled kaptam és a hozzászólást amit ide írtál figyelembe véve nem vált nyilvánvalóvá számomra, hogy Park24 miből gondolja, hogy rendezve van az ügy. Annyi történt eddig, hogy átvettem a hibás lapot, bízva abban, hogy működik és lenyelve a sok előre nem jelzett hiányosságot. Azóta eltelt egy rakás idő, de a helyzet változatlan.
    Erre biztos járna nekem is egy fekete pont amiért anyagi károm keletkezett :( .

    Nos 1 kérdésem maradna akkor össz-vissz Park24-hez:

    Amennyiben itt a modik és mindenki tudtával publikusan azt mondom, hogy feladom a hibás alaplapot a címedre (amint még mindig NEM adtál meg csak mondtad h adjam fel), akkor hajlandó vagy kicserélni vagy sem?

    Ha igen, akkor feladom és be Scanner-em a papírt, hogy feladtam, lefényképezem a lapot stb...
    Ha nem, akkor pedig ugyancsak nem mozdultunk el az eredeti ténytől, hogy egy napra sem érvényesíthető az általad említett próbagari.

    Üdv! L.D.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák