- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
hejesírásó
senior tag
hamár plexi, ma munka közben merengve eltöprengtem azon, h a szemüvegek közvetlen közelről leadott lövés esetén vajh hogy bírhatják, összetörnek-é vajon?
vki lőtte már meg a szemüvegét fél centiről?
-
Djuree
félisten
válasz hejesírásó #3151 üzenetére
semmi baja nem lesz. szted miért hivják védőszemüvegnek? valószinűleg nem hordaná senki ha nem védenének nem gondolod?
persze a 200 ft-os tesco-s szarokkal ne jöjjön senki játszani. meg napszemüveggel sem (volt ilyen eset. a gyerek végig napszemüvegben nyomta, a végén meg kiderült, szerencséje volt hogy nem kapott lövést a szemüvegére, mert akkor szopás lett volna).LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Pikkolo^^
addikt
Szeretnék magamnak arcvédőt venni és a következőt néztem ki. LINK . Van ilyenje innen valakinek? Az érdekelne, hogy az arcvédő részt lehet-e külön használni a szemüveg nélkül? Nyáron már napszemüveg kell, nem ilyen rácsos cucc.
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz Pikkolo^^ #3155 üzenetére
nyáron kb 2 db percedbe kerül majd kilövetni a szemed, napszemüveg NEM airsoftra való, külön szabványa van az airsoftra is alkalmas törésálló szemüvegeknek. Szvsz ez a hálós ennyiért, ezen a helyen pláne nem éri meg, ronda, sok embernek kicsi, kilóg belőle az álla és nem véd szinte semmit oldalt.
-
őstag
válasz Pikkolo^^ #3155 üzenetére
Lehet használni külön az alját. Az a legjobb amugy, ha veszel egy ilyet meg egy neoprén maszkot. Az alját ennek leszeded. A neporént kivágod elől oválisan és ráhúzod erre a műanyagra. Utána ráragasztod, rákötöd, akármi. Akkor az nem zavar a célzásban, nem mozog, védi az arcod, az orrod se lövik szét, kapsz benne levegőt, vehetsz fölé normális szemüveget. /persze nem napszemüveget/
szerk: Ennek a maszknak a felső része elég gyatra hálót kapott.
[ Szerkesztve ]
-
ЯΞD
senior tag
JG M4 eladó! 330FPS (alap) 25k (viszont Erősített GB!!! kapott Teli cilindert, csapágyakat, precizen kihézagolva, guarder szilikonos hop gumival, dobozával tartozékaival.) Precízen rendbe rakva nem lityeg-lötyög) masszív állapot. használatból eredő karcok vannak rajta. Aksi és töltő nélkül 20K-ért vihető!
Itt jegyezném meg, hogy tudom van apróhirdetés rész de úgy vélem AS-sorstársak ott nem nagyon nézegetnek AS után... (szerintem) ha nagyon szúrja a szemét a modinak akkor sry és törölje...
-
ЯΞD
senior tag
válasz hejesírásó #3159 üzenetére
-
Gismo
addikt
Helló!
Tudtok olyan helyet, vagy szervízt, személyt akárkit, akármit, ahol Cyma CM-0.28s AK-47-hez lehet kapni a tokfedél latt lévő rúd akksi alatti fekete müanyagot? Az fedi be a gearboxot, és tartja a tokfedélakasztót. PLz help, mert így haversrác AK-jában nem lehet hopup-ot cserélni, mert ha szétszedjük a fegyót, az a müanyag tuti eltörik mert az előző gazdi ragasztotta olvasztotta. Viszont a hopup csere meg már nagyon időszerű, mert olyan szórásképe van, hogy 40 m-ről egy egész autót belehet teríteni vele oldalról. -
ЯΞD
senior tag
az gáz. nem értem hogy ha valaki barkácsol mert ugye AS-fegyokon van mit azért. azt mért nem pozitiv dologban teszi. mért gányolják össze csak úgy ahogy puffan...
nem akarok reklámozni de itt nézzél szét [link] ez MO legnagyobb AS fóruma... minden van a keres kínál topikban... illetve rengeteg info található a fegyverekről... játékszervezésekről stb.. aki nem ismeri annak ajánlom figyelmébe...
-
macilaci78
nagyúr
Hali!
Tippre a felhúzókart húzd hátra és a hop-up állítását segítő kis pöcköt csavarozd le, meg ezt a kis műanyag sz@rt tartó csavarocskát is, ha még benne van. Aztán a szokásos 4 csavart a tárajaknál, hátha enged annyit, hogy szétcsússzon a fegyó. Akkor már a hop-up-kamrához hozzá lehet férni. Ha nem, akkor szedd ki belőle a tokfedélkioldót mozgató rudat hátrafelé, felhúzókart, rugóját, és ennek a műanyag sz@rnak törd el az elejét. A rudat a közepe környékén tartja, elöl a fegyvertest tartja, a rugó és a felhúzókar szempontjából sem lényeges. Nem elegáns megoldás, de ha cserélni kell, akár darabokban is leveheted. Bontott AK-t keress, vedd meg egyben, add el, ami nem kell.
A másik dolog, a fentebb linkelt maszkon az nem rács, hanem lyuggatott lemez. Fogtak egy darab milis fémlemezt és méhsejtrács mintájára szépen kifurkálták. Sokkal rugalmatlanabb így az anyag, mintha rendes szőtt fémrács lenne, ráadásul sokkal kevesebb fényt is enged át. Az, meg hogy a felnőtt emberek 90%-ának (nemtől, vallási felekezettől, politikai hovatartozástól független) pofáját nem fedi be, az annyit jelent, hogy az M-es méret bizony gyereknek sem biztos, hogy elég.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
BaKeSZ87
őstag
válasz macilaci78 #3170 üzenetére
A hopup háztól nem lehet előre kihúzni a fegyver első részét, ahhoz meg kell dönteni, ami nem fog menni, mert elöl is kapaszkodik a testbe az a takaró műanyag.
-
sowi
őstag
ha mar mindenki hirdet, van egy szinte uj Dboys aks74-u amit penzze tennek vagy elcserelnek m14-re (classic vagy EBR, a socom nem jatszik most) egy jatekon volt, de a csapat miatt szuksegem lenne valami tamogato lovesz fegyverre
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
Kobe
veterán
vhol láttam webshopban egy olyan maszkot ami rohadtul hasonlít a scott vectrara, vagy a vforce armourra, anyni különbséggel, hogy rácsos szemüveg van rajta és két részre szedhető....nem tudja vki a típus nevét vagy hogy hol lehet iylet nézni neten ? vmi hasonló volt mint a képen cska rács volt rajta [link]
[ Szerkesztve ]
-
ЯΞD
senior tag
én még ilyet nem láttam sehol boltban. de elképzelhető, hogy van. viszont szerintem ezt megbarkácsolták. plexit kivették és helyette rácsot tettek be... ha olcsoért szerzel esetleg plexiset ami mondjuk vacak összekarcolt matt stb. azt te is átalakítod rácsossá és perfekt!
mi bicikli kosár (nem mindegyik jó) vágtunk szét és csináltunk maszkokat azok teljesen alkalmasak. 1000 ft- egy kosár kijön belölle kb 5db 500-asért eladtam a maradékot és még kerestem is vele
ez a legjobb és tesztelve van!!! gumirozott bevonat nem kell festeni jól formálható minden 2. biciklin ilyen van (na ezt ne értsed félre szóval azért ne lopd le a szomszédét)
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
Nem kell vkinek egy ilyen Sansei arcvédő? Csak kipróbálva lett, 4k-ért odaadom.
-
Kornel213
tag
Sziasztok!
egy kis segítséget kérnék!Ma vettem meg a fegyverem a test Jg a belseje pedig dboys!A lényeg hogy hátra szeretném vezetékezni és megakadtam nem tudom a motort kiszedni a markolatból!a tust már leszedtem,,még a cső és az egész test szétszerelését se tudom!utána néztem de sehol nem találtam erről!" A halál előtt a nagy fényesség nem a mennyország, hanem a torkolattűz..."
-
Kornel213
tag
válasz BaKeSZ87 #3181 üzenetére
Ja igen azt el is felejtettem irni egy M4 System!köszi a gyors választ mindjárt megpróbálom szétszedni!
De itt csak annyit látok hogy lecsavarja és már szedi is ki nekem meg be van szorulva meg se mozdul![ Szerkesztve ]
" A halál előtt a nagy fényesség nem a mennyország, hanem a torkolattűz..."
-
Kornel213
tag
Kész lett a fegyverem!Csak van egy kis gond!A tárkioldó valamiért nem akar működni megnyomom és a másik oldalon kioldja de vissza nem megy tehát ha beteszek egy tárat kiesik már meghúztam normálisan a csavart a rugó is jól van benne!valamiért szorul a tárkildó nem megy vissza!le lett festve a fegyver de onann már teljesen lekopott a festék nem tudom miért nem jó!
Valami ötletetek esetleg???" A halál előtt a nagy fényesség nem a mennyország, hanem a torkolattűz..."
-
Djuree
félisten
miért ne lenne célzásbarát
tökéletesen lehet benne célozni, megszokás kérdése csak. én is így gondoltam először, de 1-2 játék után már észre sem veszed hogy maszkban vagyszemüveg sztem nem jó, mert állandóan törölgetni kell, mert párásodik
de végülis próbálj ki egy játékon végig maszkban lenni, egy másikon végig szemüvegben és majd rájössz melyik a jobb neked[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Kobe
veterán
hát, mondjuk azért megnézném, maszkban hogy hajolsz rá egy ak-ra vagy m4esre, úgy hogy azon pl még scope vagy neadjisten reddot is van.....Csak azért tartom nem célzásbarátnak mert a maszkkal alapból kb 4-5 centire tudsz bármit is az arcodhoz érinteni, szemnél még ok hogy van pl egy ESS szemüveg rajtad, de az arcod neki tod támasztani a fegyvernek
-
Djuree
félisten
ez igaz. de ha van reddot vagy scope akkor nincs gond. az pont annyival magasodik a fegyver fölé hogy pont rá tudsz hajolni. nekem is van az ak-n dot, és teljesen jól rá tudok hajolni.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
sowi
őstag
nekem se volt gondom a maszkban celzassal, szemuveg nekem kicsit keves, meg raadasul amugy is szemuveges vagyok, szoval a maszk volt a legidealisabb megoldas, a protom egesz jol szellozik is, a legutobbi jatekon viszont lattam par embert ebben a neopren cuccban, hat nem faztak...errol jut eszembe, nem keresett vki g36ot itt valaki? van egy szinte vatta uj feleslegem
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
Kobe
veterán
ma elmentem boltokba, vettem egy Lux Optical védőszemüveget, 600 fpst bírja a tesztek szerint.....1100 ft volt. Vettem egy komolyabb körömvédő párnával ellátott védőkesztyűt, 2700 pénz volt, meg vettem egy shemagot, terepre, arcvédelemre. A környéken ugyis inkább tereppályák vannak, kevesebb az épületharc. Amikor meg olyan van, akkor felhuzok egy orromat és a számat védő rácsos valamit,, szerintem majd csinálok magamnak egy kényelmes fajtát. terepre meg elég a shemag meg a szemcsi bőven, 2 réteg vastagon már levegőt alig lehet kapni benne
-
Kornel213
tag
Szia!
Megtudnád mondani azt a kesztyűt milyen boltba vetted mert még nincs kesztyűm és ennek elég jó ára van főleg hogy körömvédő is van benne!Shemagokat milyen színben lehetett venni mert én zöldet szeretnék!és melyik boltba?" A halál előtt a nagy fényesség nem a mennyország, hanem a torkolattűz..."
-
Djuree
félisten
a kesztyű engem is érdekelne. ha még egyszer meglövik a körmön, ott helyben befosok úgy fáj
-
Kobe
veterán
válasz Kornel213 #3195 üzenetére
ez egy munkavédelmi bolt pécsen, asszem a munkaruha.hu t ők üzemeltetik. Egy egyszerű, fekete gumis anyagból készült kesztyű, ami megfelelően tapad a kézhez, alul a csuklonál tépőzáras, szóval nem az a kukás kesztyű féle. Az anyaga tágulós, gumis, a tenyér felülete pedig ilyen műbőr - hasított bőr szerűséggel van megerősítve (volt belőle párnázott tenyerű is, ugyanez csak kis párnák vannak a tenyérre varrva....nem tom mi értelme ) a külsején pedig az ujjak végén ugyanilyen mű-hasított bőrszerűségből van még 1 réteg rá varrva. nem mondom h nem érzed meg a lövést, de annyira tuti nem lilul be hogy leessen a körnöd vagy megtörjön.
Shemagh meg a natúr színek - fekete fehér, oliva-fekete, sötét oliva- fekete, amit én láttam szintén egy másik pécsi boltban. Ez 1500 pénz volt, msáhol mindenhol 2-3 K között volt neten. Én a sötétzöld - feketét vettem, színben ez passzol leginkább a sötét woodland ruhához.a kesztyű ez az. [link] ennél vékonyabb anyagból van, legalábbis a képen komplett télikesztyűnek néz ki, de nagyon klasszul felfekszik a kézre és nem olyan vastag élőben mint a képe
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz BaKeSZ87 #3194 üzenetére
ez a fajta lux, 1100 ftot bőven emgér, tekintve h a tesztek alapján a 600 fpst is bírja, gyak még nyomáspont, horpadás sem keletkezik rajta a milsim.hu s teszt alapján. Ha majd komolyabban fogom venni a sportot, valszeg váltok felfelé, pl egy ESS Ice ra, de nem látom akkora előnyét a Zeklernek, hogy 2000-3000 ftos áron plusz fele ennyi postaköltésg árán netről rendeljem felpróbálás nélkül.
A shemagh meg ez a fajta. Majd ki kell találni valami normális felkötést, de ahogy néztem "kalózmaszkosan" felkötve 2 rétegben is van annyi tartása hogy pár centire - 1-3 cmre az arcodtól megáll "stabilan" szóval nem csúszik le, és ne adjisten még beszélni is tudsz benne CQQB-re majd kerítek valami rácsot alá, vagy lehet belevarrok valami fogvédőt ha már tom h kötöm fel nomrálisan
[ Szerkesztve ]
-
Kornel213
tag
Köszi az információt!Sajnos nem vagyok pécsi, de szerintem keresek valahol egy ilyen munkaruha boltot és ott nézek valami hasonló kesztyűt!Shemagból meg valószínű én is a sötétzöld-feketét fogom venni!
" A halál előtt a nagy fényesség nem a mennyország, hanem a torkolattűz..."
-
Kobe
veterán
válasz Kornel213 #3199 üzenetére
ezt a márkát - asszem LOLA - vagy mi, lehet sőt biztos forgalmazzák országosan is, de érdemes vékonyat nézni, ujjbegy védővel, nekem ezzel mázlim volt, bnőm hívta fel rá a fiygelmet, ki se szurtam volna a polcon, tök oylan mint egy fekete kötött télikesztyű, aztán felpróbáltam, mondom jé, ez vékony, és erős....egyből csaptam is a szemüveghez.
mondjuk néztem előtte katonai ruhaboltban is kesztyűt, poén a köbön hogy az ujjbegy védelem nincs rajta, le van vágva, és kilog belőle az utolsó ujjperced. Biztos menő, csak én inkább a biztonságra esküszöm[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest