Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sptkyle

    senior tag

    válasz balcsy #17692 üzenetére

    Hát legkönyebben ugy állapítod meg, hogy megkérdezed az eladót. :)
    Második körben meg ugy, hogy megnézed a dobozát.
    A Vaterán jelenleg hirdetett VSR-10 véleményem szerint nem Marui. Én nem venném meg.

    AS-ben nem azért vannak ilyenek, hogy pro sniper akarsz e lenni vagy nem.
    Csak az van (bár ezt már leírtam, meg mások is sokszor) , hogy az aeg-ekhez képest nincs nagy lőtáv különbség (az élessel ellentétben) Viszont nagyon nagy negatívuma, hogy a tűzgyorsaságod jo esetben is 3mp-enként 1 lövés. Ezt ellensúlyozandó 2 dolgot tehetsz. Jol rejtőzködsz (ebben segít a ghillie, és a jol megválasztott fedezék, illetve pozicióváltás, ami mondjuk 1-2 év AS tapasztalattal könyebben menne) , illetve a plusz lőtáv az aeg-ekhez képest. Ez utóbbi alapfegyvernél elég elhanyagolható, mondjuk 10m. Vannak fullos mesterlövészreplikák 80m-es célzott lőtávval, ami már jo, és a többi pozitívummal kombinálva használhatóvá teszi a szerepkört. Ehhez persze a fegyver árát (mert mondjuk egy VSR-10 vagy BAR-10 önmagában nem olyan drága) rá kell költeni. A két említett típuson kívül mással nagyon nem éri meg szórakozni (talán az M14-ek DMR kategóriában, de az más tészta) , mert a többire kb hiába költesz.

    A másik dolog, hogy szerintem a mesterlövész kategóriának nagy játékon (nagy létszám, nagy pálya) van létjogosultsága. Ott tud mászkálni, rejtőzködni. Alapesetben előfordulhat, hogy ugy vagy a csapatod hasznára, hogy nem feded fel lövéssel a pozíciód, csak jelented rádión az ellenséges csapatmozgásokat. Ez miatt ha 1 nap 5 lövést adsz le egy ilyen játékon, de a csapatod hasznára voltál nem is kicsit, akkor is megelégedéssel kellene hogy eltöltsön. Nagyon soksok türelem, és a kimondottan sikerélmények mellőzése, és a hidegvér ami ide kell. Ez pedig a kezdő airsoftosokban nincs meg. Sokszor játékon még az aeg-es 2. játékos kolegát is ugy kell visszarángatni a lövészárokba, hogy legalább még 2 percig maradj nyugton :)

    Ilyen kis létszámhoz én nem ajánlanám a szerepkört. Nincs értelme. Elhiszem, hogy filmen nagyon jol néz ki, vagy épp BF-ben is ez a szerepkör jöbb be legjobban, de az AS teljesen más. Hidd el. (Ha nem is nekem, akkor a több száz nálam tapasztaltabb AS-veteránnak :) ) Vegyél egy jo AEG-et, és sokkal jobban fogod élvezni a dolgot. ;)

    "Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666

Új hozzászólás Aktív témák