Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • mave13

  őstag

  válasz DarkByte #23 üzenetére

  Hát... ja. Annak én sem állnék neki.

  Megnéztem az enyémet én is (XC8045), abban ez már kultúráltan van megoldva, négy csavar, meg két pöcök, és kijön egybe.
  A pótakku ára viszont elég szép, német amazonon 105 euróért elérhető, és Ali-n sem olcsóbb. Mondjuk, ha kibírja legalább 3 évig az akku, akkor 3 évente cirka 100-110 euro belefér.

  Döglött Róka: még nem próbáltam Dyson-t, bár szemeztem azokkal is. Azért lett végül ez a Philips, mert nagyon nagy kedvezménnyel jutottam hozzá. A "rendes", RRP árának kb. a feléért. Meg, először anyuéknak szántam a porszívót, és hát a Dyson dizájnja nekik (nekem is) kicsit túl sok. :D

  Alusky: az enyémben is motoros a kefe, és tényleg felszed/kiszed minden szőrt szépen. Mondjuk, azért a kanapénak eléggé neki kell feküdni, mire relatíve szőrmentes lesz. A kutyák szőre az OK, vastag, drótszerű, de a macskaszőr, főleg az aljszőr az sokkal rosszabb. Az úgy beleragad a szövetbe, mint állat.

  Reggie0: imádom, amikor bekapcsolom apámék porzsákos, vezetékes porszívóját, és tol egy porfelhőt a pofámba... Ehhez képest a Philips ilyet még soha nem csinált, pedig nincs benne HEPA filter.

  Hogy egy kicsit ON is legyen... a robotokban is lehet házilag akkut cserélni, ha kell? Vagy, még nincs meg annyi ideje senkinek, hogy kellett volna? Gondolom ezekben kicsit komolyabb elektronika van, mint a sima porszívókban.

  Icewolf || kósza ||

Új hozzászólás Aktív témák