- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Az akkumlatort erdemes kiszedni ha folyamatosan halozatrol hasznalod, mert az akkumlatorok nem nagyon szeretik a csepptoltest (allandoan a tolton log az aksi).
Ha jol tudom ilyenkor a mechanika karibralja magat ujra, mert melegszik a HDD.
Ha nem akkor bocsi, hogy felrevezettelek. -
frodo
csendes tag
Gratula!
Sok szép évet együtt!
Mennyire melegszik a 250 GB-os vinyó?
Csak mert az én 160 GB-osom eléggé forrófejü sajna.
Nekem is szokott néha kattogni, az elején még engem is zavart, de azóta megbarátkoztam vele... Kérdés, hogy mennyire tesz jót neki... Illetve, hogy ez természetes hang e...
Az akksik használatáról eléggé eltérő nézetek vannak. Van aki arra esküszik, hogy le kell venni az akksit és úgy kell használni a gépet, mások szerint nyugodtan fent lehet hagyni nem lesz semmi baja. Én kb. hetente, két hetente hagyom akksiról hagy merüljön le, majd feltöltés és hálózatról használom. Ha az akksit kivéve akarod tárolni, akkor elvileg 70% körüli értéken a legideálisabb, de itt megint csak megoszlanak a vélemények. Kíváncsi lennék egyszer egy akksi gyártó ajánlására is. Érdekes, hogy még sehol sem láttam hivatalos megfogalmazást, hogy is kellene használni a noti akksikat...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- HP 840 G2 (HD, 8 GB , 256 SSD i5 5th) laptop leárazás!!
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest