Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • totog

    tag

    @Sdi: Igen, ez a verdikt, hiába bújtam napokat ezt a topicot is, el kell menni és kipróbálni a kínálatot.

    @Stewenke: 24 órás székekből beleültem a Boston, Aiax és Control székekbe, ezekből nem tudtam volna választani, ezeknek a háttámla profilja fix, szóval arra már nem jó hogy a meló közben hátradőlve is jól működjön. Az Emagránál más beállításokkal kényelmes ülve és másképp hátradőlve, szóval jó az az állíthatóság, nem csak 1szer beállítja az ember és kész. De az hozzátartozik, hogy jobb erőnlét (core hátizmok) meg alaptartás mellett lehet hogy több székre mondanám hogy oké, fene tudja.
    Nem is csak a nagy igény -> nagy ár az érdekes, hanem emellett nem mindig a drágább a jobb. Néha laikusként tökre nem értem, miért drágább az egyik szék a másiknál és fordítva. Pl. a 300ezres ergohuman vagy mi nekem tökre nem adott jobb élményt mint a 200-as kategória.
    Én nem kényelmes hanem ergonomikus széket kerestem elsősorban - bár ahogy írtam, nekem az AR nem volt kényelmes se. Ergonomikus alatt itt azt értem, hogy 1) tartsa/támogassa a hátam/derekam hogy ne fájjon, 2) ösztönözzön a helyes tartásra és 3) legyen kényelmes amikor lazításnál hátradőlök illetve 4) lehetőleg előzze meg hogy "lecsússzak". Erre tűnik nekem most a legkompromisszumosabbnak az Emagra a 100-300 közötti tartományból. Ha 150-ben kellene megállnom, akkor szerintem megvenném a Tune-t.

    @petertoth123: Kérdés kinek mi a kényelem, én itt az előző bekezdésben leírtam az én szempontjaimat. Érdemes szerintem a gamer mellett végigülni az irodaszékeket is. Nagyon sok féle van, tényleg nüansznyi különbség van néha köztük, de épp ezek a nüanszok miatt lehet valamelyik épp ideális A-nak vagy B-nek. (Pl. kicsit kisebb lennék valszeg a Sitness 45 szuper lenne.) Az officeplaza és irodaszekfutar nekem most úgy tűnik jól lefedte ennek az árkategóriának a nem-gamer palettáját. A tanácsom pedig hogy hány centi a mélység, szélesség, stb. nem mérvadó, tök más beleülni. Erre jó példa a Wau, adatlap szerint jó kéne hogy legyen, de a forma miatt mégse férek bele.

    @Ispy: Ennél azért remélem többet tanultam a boltlátogatásokból de igen, alapvetően 150e alatt ne akarjon az ember normális széket 8 órára sajna. :/ Hacsak nincs épp szerencséje és valami épp passzol hozzá (mint nekem a Tune, bár nyilván kérdés a tartóssága). Amire még kíváncsi lennék, hogy van-e ez a kategória és az $1200 feletti HM meg Steelcase között valami "már jó de még nem $1000" ami szóba jöhetne. (Pl. Sitness-ből látom vannak még más modellek változatos árakban, lehet hogy még az irodaszek.net bemutatótermébe el lehetne látogatni.)

    Szerk: kéne ide is valami összefoglaló első bejegyzés.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung A71, Zigbee powered Home Assistant, Xiaomi Roborock

Új hozzászólás Aktív témák