-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
a2d2
addikt
Ma jön ki az Arashi, kíváncsi leszek az értékelésekre majd!
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
JAO76
csendes tag
Szép napot!
Telekom-os előfizetésem van 2,4 Ghz ill. 5 Ghz -es sávszélességgel.
Vannak már ugye 6 Ghz-es routerek,amikkel az adatátvitel még profibb.
A kérdésem költői,tud az otthoni 5 Ghz hálózat ilyen routert kezelni,és 6 Ghz-el működni Q3 felé ?....vagy bőven elég az 5 Ghz ? -
Hiei555
tag
Ilyen lencsevèdőnek van èrtelme? Vagy total felesleges? Van ez a plano verzió ez elvileg annak van akinek nem kell szemüveg. [link]
-
BusinessGuy
őstag
Hacsak nem egy 5ghz wifivel agyontelített lakótelep kellős közepén laksz semmi értelme a 6ghz routernek csak pénzkidobás. Gyorsabb kapcsolatot jobb katency-t vagy egyebet nem kapsz csak egy 6ghz sávot ami perpill még ritka így biztos szabad. Egy full alsókategóriás wifi6e 6ghz router áráért felsőkategóriás minden téren jobb wifi6 5ghz routert vehetsz....
[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
válasz kiskuplung #57206 üzenetére
Ja, olvastam a meta alatt a véleményeket, ha figyelmen kívül hagyom az 5*-os 25% kuponos posztokat akkor valóban nem túl fényes a helyzet.
-
kolo
csendes tag
A 4XVR feldobta, hogy lejárt a próbaidőszak és vegyem meg az addon-t $30-ért. Most leszedtem és visszaraktam, így megy, de szívesen megvenném, csak nem ennyiért. Addon-ra nincs Promo kód?
Kolo
-
kiskuplung
őstag
Ahogy nézem, a legnagyobb probléma az vele, hogy elfelejtették azt implementálni, hogy arra menj, amerre nézel. Csak a kontroller pozíciójához képest tudsz mozogni, ami botrányos, már 2016-ban is meg tudták ezt oldani. Ez mondjuk patchelhető, és utána érdekes lehet, mert amúgy nekem tetszene ez a játék.
Ezt amúgy látta már mindenki? Gunman Contracts Stand Alone
-
a2d2
addikt
válasz kiskuplung #57210 üzenetére
Igen, kb 5-ből 4 ezt írta negatívumnak. Nem értem egyszerűen a helyzetet. Vagy a fejlesztők/tesztelők nem játszottak az elmúlt 3 évben VR játékkal, vagy szartak bele.
Mindkét eset gázos.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
05Steve
tag
Sziasztok, gyerkőcnek és nekünk is, karácsonyra egy quest 3-at veszünk, csak "simán" a szemüveget használnánk mert nincs elég erős gépünk hozzá, milyen egyéb kiegészítő amit ajánlatok hozzá? (van egy 20000 mAh 30w os baseus power bankunk ha az esetleg jó hozzá)
[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
válasz Hiei555 #57214 üzenetére
És 05Steve: pl Emag.
Mivel nem adatkábel kell kb bármelyik mágneses kábel jó. Nekem olyan van aminek 180 fokban állítható a vége. Plusz ugye tud körbe is forogni 360 fokban meg ha végképp beleakadnál akkor meg leválik teljesen.
Én egy rövidet vettem az fejpántos akksi meg s hmd közé meg egy hosszabbat ami a fali töltőhöz megy. Simán egy csattintással cserélhető így, nem fog tönkremenni az usb-c port.Amúgy én is vettem egy itt is linkelt 20000-es aluházas Baseust, ahhoz lehet még egy hosszabb kábelt és jó lesz az övtáskába/mini hátizsákba.
[ Szerkesztve ]
-
Hiei555
tag
Na meg akkor mègegyszer mert senki nem válaszolt ès fontos lenne. Ilyen lencsevèdőnek van èrtelme? Van ez a plano verzió ez elvileg annak van akinek nem kell szemüveg csak vèdi a headsetet. [link]
-
BusinessGuy
őstag
Melyik a legbeválósabb dioptriás lencsegyártó a fejesekhez? Q3-ra kellene vennem de nem tudom melyik jó minőségü és ajánlott, a VROPtician-t nézegettem.
Köszi -
zpeti2
tag
válasz BusinessGuy #57220 üzenetére
-
törölt tag
-
nimfas
addikt
Van valami ajánlott 5m kábel a Quest3-hoz? Ami esetleg hajlékony mint a PSVR kábele? Tudom, vezeték nélkül az igazi, de amíg nem veszek külön dedikált routert (erre is jöhet javaslat) addig jó lenne a kábel.
(Összefoglaló elég régi ebből a szempontból) -
Raymond
félisten
válasz nimfas #57225 üzenetére
Vekony es hajlekony normalis aron nincs. Vagy van a gyari draga vagy az olcsok de azok nem vekonyak es hajlekonyak. Plusz a Q3-hoz ha tolteni is akarod akkor olyan kell aminel van power injector mivel valoszinutlen hogy a desktop USB portod ad eleg A-t a tolteshez.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
-
BusinessGuy
őstag
Köszi a tippeket,megnézem ezt a VR ROCK lencsét gyakorlatilag közel harmada az ára a VROptician-hoz képest és csak jókat találtam róla.
Kérdés,mert még sose rendeltem,melyiket célszerü használni? A Szemüvegem adatait vagy kontaktlencséét? Gondolom a szemüveget mert ez kb annak felel meg és nem kontaktol de azért megkérdezem. Köszi. -
Raymond
félisten
válasz BusinessGuy #57229 üzenetére
En meg az evek alatt nem lattam itt a topic-ban hogy valaki mashonnan mint a vroptician rendelt volna. Vagy ha volt is akkor annyira kivetel hogy nem emlekszek ra. Gondolom oka van hogy 6+ eve a nr.1 a piacon, de valaki majdcsak beleszol aki rendelt lencseket.
-
BusinessGuy
őstag
válasz Raymond #57230 üzenetére
Lentebb irták a VRRockot rájuk kerestem, youtube-on és fórumokon pozitivak voltak az eredmények, redditen tesztelte is csóka, úgyhogy onnan behúzom. Ha megjön véleményezem ha valakit még érdekel. De köszönöm, én is vroptician-t néztem elsőre de igy hogy jóval olcsóbb volt ránézek arra.
Beszürődő fény elleni orrvédős cuccot lehet valahonnan lőni? Amazonon csak olyanokat találok amik arcpárnákkal vannak főleg ilyen gumis vacak arcpárnákkal és nem tudom hogy azok nélkül használható-e az orrvédő...
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz nimfas #57231 üzenetére
De miert USA-bol rendelned? Van DE-ben is: [link]
Elmeletileg jo, gyakorlatilag mejd majd meglatod. Mondjuk 10EUR-al dragabb mint amit linkeltem es mindketto ugyanazt tudja.
De ahogy irtam mar en kabelt nem vennek eleve es latvan a kiegett USB portokat a reddit-en meg jobban birrizgalna hogy egy ilyen kabel jo vagy nem vagy meddig birja. Persze ez az en velemenyem, mas meg ugy van vele hogy megveszi es hasznalja. Neked kell eldontened.
-
fatal`
titán
válasz BusinessGuy #57220 üzenetére
VROptician teljesen jó, nekem az volt a Q2-n is. Carl Zeiss lencsék. Annyi, hogy nem mágneses, de a Q3-hoz a VRWave sem az/lesz az.
-
nimfas
addikt
válasz Raymond #57234 üzenetére
Egyelőre nem rendelek sehonnan, csak ezt dobta fel a Google.
Megpróbáltam összeszedni az összes kavargó kérdést.
Pár eldöntendő kérdés:
1. BoboVR VS Kiwi [link] fejpánt
2. Ha az első eldőlt akkor akksis vagy akksi nélküli változat???
Bobo úgy tudom a Quest2-es akksi miatt sokaknál "zúg", több tesztelő el is magyarázta, hogy mi az oka.... Kiwi vajon hogy áll a töltési sebességgel? Úgy tudom, hogy 3 a Quest2-höz képest már sokkal jobban ki van egyensúlyozva, és nem annyira orrnehéz. Tehát kérdés hogy tegyek-e egy plusz súlyt a fejem háta mögé az akksival, vagy inkább egy power bank a "zsebbe" (övre) stb. ??
3. Ha nem kábel akkor WIFI, ha wifi akkor milyen nem elszállt árú router ajánlott ami gyakorlati tapasztalatok alapján bevállt?
4. [link] Knuckle Controller Grips Cover for Quest 3 mennyire hasznos?
5. [link] VR Cover for Meta Quest 3 Ez mennyire lehet hasznos, ha izzadós az ember? Ha van olcsóbb, de bevált bármelyikből ne tartsátok magatokban. -
nimfas
addikt
válasz nimfas #57236 üzenetére
Hirtelen ezt találtam ahogy a Kiwi-re kerestem. Mint kiderült abban is a régebbi akksi van, gyors töltést nem tud.
Ellenben számomra noname márkák megoldották a dolgot.
[link] Beszerzési forrás az mindegy most.....
"Why META QUEST 3 Need Fast Charging: Since the performance of QUEST 3 has been improved greatly, the previous charging solution adapted for QUEST 2, was far from adequate for the power needs of META QUEST 3. When the charging speed cannot match the power consumption speed of the QUEST 3 headset, discharging happens. Currently, most battery straps drain the battery life but ONLY AUBIKA does not! Fast-charging solutions save META QUEST 3 battery life. We believe that this is what a battery strap should do.🔋Extended Playtime with 8000mAh Battery: Aubika Head strap for Meta Quest 3, built-in 8000mAh rechargeable battery to power up the upgraded performance of Quest 3. Great elite strap replacement as its battery capacity 3 times than the official elite strap. You can observe the battery status in real-time through the power indicator icon."
-
fatal`
titán
válasz nimfas #57236 üzenetére
1. Attól függ melyik stílust preferálod. Nekem KiWi van, Q2-n is az volt.
2. Aksi nélküli és velcroval rá egy 10k-s powerbank.
3. ASUS AX58U pl.
4. Ha akarsz ilyen fogást, nekem kényelmetlen volt.
5. Ez szerintem felesleges, majd jönnek rendes faceplatek, addig megteszi a gyári. Szerintem sokkal jobb lett, mint a Q2 gyári szivacsa volt.[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
válasz kiskuplung #57206 üzenetére
Itt a srác 6 órát mond rá: [link]
Meg hogy a Questen a második rész egyértelműen szebb mint PC-n az első. Szóval már nem 10 évvel van lemaradva a grafika hanem mondjuk csak 5-el
Nekem mondjuk az első rész is totál kimaradt a botrányos árazása miatt.Ja még valami: befejeztem tegnap este a The last clockwindert amiről írtam hogy mennyire jó meg hogy megfogta az egész családot: bő 4 óra lett úgy hogy meghallgattam minden szöveget. Szóval az sem túl acélos, meg a fejlesztők is magára hagyták: se dlc, se Quest 3 frissítés. Kár érte.
[ Szerkesztve ]
-
kiskuplung
őstag
Hát nem tudom, ez egy élő közvetítés volt és a srác 3 óra alatt letudta. Van fenn már több teljes végigjátszás, azok se többek 3,5-4 óránál. 50 dollárért ez szerintem arcpirító.
Nekem a The Maskmaker-rel van hasonló tapasztalatom, mint Neked a Clockwinderrel. Tök jó koncepció, aranyos grafika, középnehéz fejtörők, jó VR mechanikák, és mire belelendülsz már vége is (3 óra).
Nekem az Assassins's Creed Nexus tűnik az idei év eddigi legnagyobb meglepetésének. Tökéletes, változatos játékmenet, szuper grafika, a hangok, a zenék, és 40 dolcsiért kaptam 15 órányi játékot. HIbátlan szórakozás! Több mint 1 éve kiégtem már a VR-ból, nem volt olyan játék, ami miatt minden este felvettem volna, volt hogy hetekig be se kapcsoltam, de ezt csapattam minden este Ki hitte volna, hogy egy Ubisoft lesz az egyik olyan cég, aki szerintem systemsellert ad majd Questre
Ezen felbuzdulva behúztam még a Sniper Elite Winter Warrior-t is. Ez szerintem jobban néz ki Questen, mint az első rész. Viszont nem véletlen indult a 15 pénzes kategóriában, mert amúgy inkább csak egy fizetős DLC. Én 2 estét játszottam vele, még 1 pálya van hátra, de nagyon max 5 óra az egész, de inkább 4. Akinek az első rész tetszett, az vegye meg ezt is, mert amúgy tök ugyanaz, csak más pályák vannak. Nagyon jó kis játék amúgy, annak aki ki van éhezve a sniperes játékokra, amikből sajnos kevés van.
Ami meglepő volt, hogy tegnap este 2 órát toltam, és 43%-ra merült a Q3.
Mától szabin vagyok év végéig, szóval letudom gyorsan a HD Asgard's Wrath újrajátszást (az öregember felénél vagyok), aztán jöhet a második rész
@raymond : A Meta support pedig továbbra is sz*pat, de most már eltökéltem, hogy addig írogatok nekik, amíg válaszolnak. Tegnap átkapcsoltak egy másik "emberhez" John-hoz, aki persze egyből újrakezdte, hogy próbáltam-e már újraindítani a routeremet, meg törölni a download cache-t.
A PC-s download serverek amúgy lassan 3 hete nem működnek, és gyanítom, hogy ha ennyire nem érdekli őket, akkor már nem is fognak.
-
fatal`
titán
válasz kiskuplung #57241 üzenetére
A PC-s download serverek amúgy lassan 3 hete nem működnek, és gyanítom, hogy ha ennyire nem érdekli őket, akkor már nem is fognak.
Egyébként maga az Oculus app is ilyen lassan települ? Újra kéne húznom a vasat a szabi alatt, de így akkor meggondolandó, ha 12 óra alatt települ fel.A PC storeban lévő dolgok nem érdekesek, de maga az Oculus software is talán 5GB körül van.
-
kevike576
senior tag
Januártól 41,3 forinttal fog drágulni a benzin és a dízel
Elfelejthetjük januártól a 380 forintos eurót...és a 280k huf 512Gb Q3-at amazonról -
kiskuplung
őstag
válasz fatal` #57242 üzenetére
Igen, az is, ahogy már írtam.
-
fatal`
titán
válasz kiskuplung #57244 üzenetére
Átsiklottam felette, köszi.
Mennyi idő alatt települt?
-
a2d2
addikt
válasz kiskuplung #57241 üzenetére
Ja igen, a Maskmaker-t is megvettem most Cybermonday alatt, kb fél órát játszottam vele de az nagyon tetszett. Gyerekek is elkezdték, akkor azt hamar végigtoljuk úgy érzem.
Clockwindernél is fiamnak még két szoba van vissza, utána lányomra várunk és törlöm is. Azért kicsi ez a 128-asA pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
fatal`
titán
válasz kiskuplung #57249 üzenetére
Sehogy A horror abszolút nem mozgat. Lone echo nincs meg Arra még lehet, hogy később sor kerül.
De nagyrészt szimulátorozok, vagy az egyszerűbb játékok pörögnek (BS, SR, ETT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest