Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz #54625216 #52917 üzenetére

    Óóóó nem csak azt. Használtunk rajta rajzprogit, zeneszerkesztőt, kezdetleges animátor készítőt, szövegszerkesztőt, stb. is, sőt nem egy olyan könyvelőt ismerek a mai napig, aki anno azon kezdte az ipart, de volt aki készletnyilvántartást végzett rajta.
    Amigán pedig természetesen már abszolút ment a kommunikáció kemény 2.6k-t tudó modemmel BBS, mIRC, Fidonet, ilyenek. A mikroszámítógépes zenéknek irgalmatlan komoly tábora volt és a mai napig él, éppen tegnap láttam egy pár hete megjelent döbbenetes 64k demót.

    Több generáció ebből akkor lehet, ha sikeres a termék. Ennyiért egyszerűen nem látom, hogy mely körökben lehet siker egy ilyen piaci környezetben, ahol a konkurenciának abszolút nincs szégyenkeznivalója... na jó, a Sony-nak van.

    Nem igazán látom, hogy egy jelenlegi MQ2 vagy Pro standalone módja miért ne lenne intuitív és faék egyszerűen irányítható. A 4.5 éve gyerekemnek kb. semmit nem mondtam róla, nevetve elvolt vele, mikor először próbálta, ahogy a totálisan antitalentum nyugdíjas anyámnak is magától értedődő volt. Az emberek életébe ugyanis beszivárgott már rég a tablet és telefon, így nem jönnek zavarba ha a kezükbe kapott két controllerrel kell ügyködniük, hiszen látják, hogy a kézmozgás nagyon szépen le van követve.

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák