Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wrrs

    tag

    válasz kolo #51030 üzenetére

    Erre a két címre jó lesz odafigyelni!

    [Blunt Force]
    [Undead Citadel]
    ------------------------------
    Én a Steam-eset vettem HP Reverb G2 V2-höz, nálam az apk ugye nem játszik.
    Nem tudom így eldönteni melyiket javasoljam, nekem a Steam így is, úgy is jobban fekszik, tehát ha pl. Q2-m lenne is az lenne.

    Nem olcsó, cserébe viszont pusztítóan szuper. Az autofocus tényleg jó, meg van ilyen move opció is, ha közelebb hajolsz akkor az a zoom a videóba. Persze minden ki és bekapcsolható, ez látszik a screenshot-okon is.

    Viszont azt kell mondjam, hogy ha Steam-en a Skybox-osoknak írsz, akkor kapsz beta kulcsot ingyen. Én öltem bele egy kis időt, hogy melyik lehet a jobb, kényelmesebb, stb. és nehezen tudnék dönteni. Az tény, hogy a Skybox piszokul instant. Külső menüben felbontásskálázás és csókolom, tehát NINCS plusz élesítés és extra képjavító opciók, cserébe a folder browser piszokgyors, meg az egész olyan fluid.
    A Herespere-nek viszont ott a helye MINDEN VR-on valaha is videózó tagnak, mert érezni a fejlesztést a lejátszó mögött.

    Tudom, erkölcstelen, de én a HL:A-n kívül egyik VR játékomat sem vettem meg, mind virágbolti, és azt hiszem az eddig megjelent ÖSSZESET sikerült innen-onnan behúznom DLC-stől, cakkpakk. Szóval egy percig nem dilemmázom rajta, amikor NEM játékról van szó. Ergo utilt, playert, stb. SOSEM warezolnék, sőt, így is teszek. Amit lehetett megvettem és igaz, hogy bő 3/4-ét nem használom, a lelkiismeretem tiszta. :)

    A Virtual Home Theater is jó, ahogy a Whirligig is, bár utóbbinak elengedték a kezét, joggal. Előző viszont megér egy próbát, bár a kezelőfelület eléggé alap.

    Javaslom, hogy igényelj ingyenes Skybox kulcsot,
    [SB_beta_tester]
    és mellé a legnagyobb lelki nyugalommal húzd be a Heresphere-t. Nem fogod megbánni. Volt olyan videó, amit CSAK a Heresphere játszott le rendesen 360 módban, bár ez elhanyagolható.

Új hozzászólás Aktív témák