Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz vaakuum #43791 üzenetére

    Szia! Azért úgy látom esetedben nem túl egyszerű a döntés. :D Mármint, hogy mi kell neked az szerintem nem kérdés: Quest 2. Ez olcsó, jó, könnyű használni, VR újoncok ebbe az eszközbe szoknak bele a legkönnyebben és az ára is "baráti" a többi HMD-hez képest.

    A Quest 2-nek két módja van. Az egyik amikor a Quest 2-re van telepítve a játék, a Quest 2 számol, legfeljebb internet kell neki de az sem mindig, a szabadba is kiviheted.

    A másik módban Airlink-kel WiFi-n keresztül tudsz a számítógépről is streamelni rá VR játékot. Ekkor a számítógép számolja a játékot, ekkor kell hozzá erős VGA is. Sok érdekes cím van, ami csak PC-n érhető el. PL Half-Life Alyx, Fallout 4 VR, No Man's Sky VR, Skyrim VR, ELITE és a többi. Ezekből (egyelőre) kimaradsz ha nem veszel PC-t. Q2-vel így is csinálhatod, hogy először csak a HMD-t veszed meg, mivel az olcsó egy netezős gépet is vehetsz mellé amiből mondjuk csak egy VGA hiányzik és ha tetszik a VR és szeretnéd a PCVR-t is kipróbálni, akkor később veszel egy VGA-t a gépedbe. Addig meg el tudsz lenni a Quest 2 natív appokkal is.

    Viszont az, hogy nincs tered játszani VR-ban, nincs rendjén. Olyan, mintha vennél egy Ferrarit de csak az udvaron parkolgatnál vele jobbra-balra, az utcára nem vinnéd ki soha. A VR-nak pont az a lényege, hogy egy legalább 2x2m-es térben azért tudj hadonászni mert ha korlátozva vagy az szvsz csökkenti az élményt. Lehet játszani úgy is mert a legtöbb játékban lehet állítgatni az orientációt ingame, de az élmény más amikor pörögsz magadon körbe-körbe, amikor hátrafordulsz, hogy megnézd mi van mögötted vagy menekülőre kell épp fogni.

    #43797-Solt-: Ez a wannabepro szint. :D

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák