Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz kiskuplung #20263 üzenetére

    Én sem bírom a jumpscareket, sem filmekben, sem játékokban. Néha persze egy-egy belefér, mert része a stílusnak, de nem akarom földhöz verni minden másodpercben a headsetet ijedtemben. :DDD

    Szóval, inkább az atmoszférán legyen a hangsúly. Kicsit félelmetes, misztikus, amit a zene, a hangok tovább fokoznak. Csak ne ugráljon a képembe minden bozótból valami marhaság, mert azt úgy sem játszom végig.

    Amit ajánlottál, az elsőre eléggé ilyesmi, meg ja. A 30 pénz is sok érte, de 10-ért azért bevállalnám, vagy esetleg demót kipróbálnám, amennyiben van ilyen.

    A The Invisible Hours-ból nem sok minden jött át a trailer alapján, de simán lehet jó. Árfüggő, mindenképpen ránézek, köszönöm. Kalandjátékokat csípem.

    A VRCover mindenképpen kelleni fog, de annyi fajta-féle van, hogy egyelőre nem tudom eldönteni, milyet vegyek. Van amit arcra kell tenni, mint egy műtősmaszkot, meg van amit körbe, a szivacsra. Ezekből melyik lenne a jó, vagy a jobb?
    Rá fogok keresni, de most készülök melóba. Vasárnap már csak ilyen.

    Gigi01
    Ez a Freediver jónak tűnik. Tényleg kár lenne érte, ha 1 óra alatt végig lehetne játszani.
    Mondjuk az is kérdés, hogy mit jelent az egy óra játékidő. A Doomot is végi lehet tolni 1 óra alatt, na de azért elsőre jó pár óra belement, és messze nem vagyok pro.

    Raymond
    Na, ez a Dreadhalls jónak tűnik, mindenképpen ránézek, köszi.

    Köszi mindenkinek az infókat. :R Írjatok még nyugodtan, de valószínűleg read-only leszek, mert meló van.
    Kellemes vasárnapot mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák