Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    válasz N0rthF4c3 #10066 üzenetére

    Egyrészt, másrészt kb mindhez hamisítják a pappírok legalább egy részét a Magyarok, mert sokszor nem hajlandóak aláírni két nyelvű adásvételit, vagy csak egy fecnit adnak.

    A Német használt autó piac nagyon nagy része már török / ukrán eladókból tevődik össze.

    A nagyobb profit miatt meg út közben megfiatalodik az autó, 600-ról 200 és társai. Aztán csodálkoznak sokan hogy pénztemető a "prémium autó".

    Hogy ha márkaszervizbe hordták, és éppen hajlanak rá hogy kiadják az infót, vagy csak virág nyelven közöljék hogy nem valós, az még szerencsés, mert sok márka egyszerűen nem mond meg semmit az előéletről.

    De hogy pozitívumot is írjak, csökkennek a lopások, és él a nemzetközi alváz rendszer, így az olaszból kibérelt / lopott autókat már nem tudják forgalomba helyezni és eladni egy baleknak, majd jön a rendőr se pénz se autó. Ezek az esetek is ritkulnak erősen. Meg ugye már a műszakin is feljegyzik nem csak szervizben... talán idővel ezek miatt tisztulni fog valamennyire a piac, bár a behozott autó tekerés még mindig megoldatlan, boldog boldogtalan csinálja.

    Anglia ebből a szempontból még istenes, kb ismeretlen fogalom a tekerés. Teljesen ingyen rendszám alapján az egész lekérdezhető. Hogy ha van nálad V5C dokumentum vagy a száma, akkor még több részlettel.

    Hogy topik témánál maradjunk:

    Az is látszik hogy korábban kétszer bukott, egyszer az egyik hátsó rendszám tábla égő nem világított, értelmi fogyatékos lehetett az előző tulaj vagy a szerelője hogy ezt nem nézték meg teszt előtt.

    A másik alkalom sem teljesen tiszta, elvileg az nálam volt már, hogy a xenon mosó nem emelkedett ki egyik oldalon teljesen. Itt hibáztak, mert csak 2008 utáni autóknál kötelező, ez miatt nem szólhattak volna de mindegy. Megcsináltattam, csak ki kellett pucolni. Utána meg kiszedtem a biztosítékot mert értelme nincs. Össze cseszi a fél autót, meg elfúj egy liter folyadékot ha kell ha nem.

    Persze ez kb egy makulátlan elő élet 11 éves autónak, lehet cifrákat találni, ha pl autotraderen nézel kocsikat :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák