Hirdetés

  • Két fontosabb újítással megjelent az iOS 17.5

    ma Az EU-ban webről is telepíthetők ezzel appok, illetve bővül a nyomkövetőkre való figyelmeztető rendszer.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • TopSpin 2K25 teszt

    gp Djokovic nélkül ugyan, de bő évtizedes kihagyást követően visszatért a TopSpin-széria – itt van minden Grand Slam, de vajon a játéknak mekkora esélye van a világelsői címre?

Új hozzászólás Aktív témák

  • fabias82

    tag

    Sziasztok!

    Segítségeteket szeretném kérni,van egy WD My Net N750 routerem! Találtam hozzá OpenWRT-t de van vele egy kis gondom ,a meghajtót usb re csatlakoztatva nem sikerül felismertetnem, http://wiki.openwrt.org/toh/wd/n750 innen töltöttem le az OpenWRT hozzá. A meghajtó csatlakoztatása még annyira nem is lenne gond biztos én ügyetlenkedek benne valamit de a wifi része mintha gyengébb lenne ugyan ott van minden eszköz ami a gyári programja előtt volt azzal szépen üzemeltek ezzel pedig nem akár hogy állítom a dbm et és a csatornákat addig jutottam hogy nagy nehezen rácsatlakozik de valami 1mb/s sebességgel ha viszont visszateszem a gyári progit azzal szépen megy. A wifi 2,4Ghz megy laptopokon nincs 5Ghz vevő ha kikapcsolom az 5Ghz adót akkor sem jobb,lehetséges ez hogy így gyengébb a wifi jel vagy valami még kellene állítanom?A gyári progija is tud usb meghajtót Dlan-a használni csak úgy az mkv filmeket nem indítja el a tv a tv a routerhez vezetékesen csatlakozik. Az Avi és mp3 kiterjesztésekkel megy nagy részben,de találkoztam avival is ami nem tetszett neki vlamai régebbi tömörítésű. Ez a router gondja lehet mert a külső hdd közvetlen tvre csatlakoztatásánál simán lejátszik mindent. Esetleg ha ezzel nem tudok mit kezdeni másik routerben is gondolkodom van egy kettő valami véleményt írjatok róla nekem:
    1.TENDA W1800R
    2.ASUS RT-N65U
    3.TP-LINK TL-WDR4900

    Ezek közül az Asus rt-n65u-ról találtam tesztet és elég gyors az usb-re csatlakoztatott hdd-vel. Ezek jók lennének Dlna hálózatra?Előre is köszönöm a segítségeteket.

Új hozzászólás Aktív témák