Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LZs?!

    aktív tag

    válasz LZs?! #8787 üzenetére

    Tegnap késő délután megint kivettem a kocsit legelni.

    P'vörösvár és Csobánka között megkergetve megint bedobta villogó/csipogó morze performanszt.

    Én számoltam, hogy majd a 3. után biztos megint abbahagyja: 1-2-3...4-5-6-7-8-9...rohaggyámeg.

    Csobánkán félreálltam, alapjáraton kellemes kétütemű orgánum és rázkódás, fordulatra kisimult; nem hiszem, hogy effektív kidőlt egy henger a sorból, mivel anno traffóhiba okán volt már szerencsém 'háromhengerezéshez': olyankor annyira selymes érzés ülni benne, mint egy terheletlen laprugós pick-up platóján élvezkedni a szántásban...

    IT Solution 1: kikapcs / bekapcs, változatlan eredmény

    IT solution 2: kikapcs, elmenni cigizni, szidni a mindenkinek a qrva anyját ennek aki részt vett ennek az alpha verziós fosnak a design-jában és megfogadni, hogy ki lesz kúrva a kukába ez xar, és foglalkozzon vele , aki ezt ide kitalálta...majd sértődötten elsétálni és csinálni valami egész mást. Nos, ez az út szélén állva nem volt teljesértékű opció, főleg hogy én fizetem a révészt...szóval lenyugodva bekapcs. Eredmény: keine csipogas, keine chklight és némi bizonytalankodás után beáll az alapjárat. Na, finomkodva irány haza.

    Ma reggel hívom Zsoltot, elméselem hol fáj: miután meghajtom a kocsit, nekiáll vergődni. Aham, biztos túlmelegszik valami, de ha sokáig vergődik, akkor legalább felírja a hibát. Yo, hurrá.

    Majd jövő héten átgurulok hozzájuk, aztán okosabb leszek.

    [ Szerkesztve ]

    Nevermind...

Új hozzászólás Aktív témák