Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adrian360

    őstag

    Kicsit off:

    Nem tudom ki nézte, most hétvégén volt a virtual 24h Le Mans, és elég nagy balhé van kialakulóban. ugye indult Verstappen, Drugovich, Grosjean és még rengeteg nagy név és csapat, és maga a lebonyolítás katasztrofális lett.
    - kétszer volt teljes megszakítás egy-egy órára, mert Ddos támadás volt a szerverek ellen (gyanítom ennek köze van ahhoz hogy ettől az évtől az iRacing elveszette az indycar licenszet, és a Motorsport Games kapta meg, és már az elég nagy felháborodást keltett)
    - újraindítás után kikapcsolták az esőt, hátha jobb lesz az erőforrás, de ezek után is több disconect volt
    - többek között Verstappen a vezető helyről kapott teljes dc-t (teljes játékot kellet újraindítani), majd nem sokkal később mégegyszer, és ekkor inkább fel is adták az egész futamot. Mivel Verstappen élőben streamelt Twitchen, azonnal elkezdte - teljesen jogosan - kritizálni az egész rendszert és platformot. Ezt a videót azóta több tartalomgyártó át is vette és csinálja a reakció videókat, ezzel elég széles körben felhívják a figyelmet a problémákra.

    Alapvető gond az, hogy a Motorsport Games hosszú évekre begyűjtötte a kizárólagos licenszeket, de közben nagyon úgy néz ki, hogy platform fejlesztésével nem igazán foglalkoznak, vagy legalábbis rosszul csinálják. Évek óta problémát okozó szerver gondokat nem oldják meg, ez szinte minden rendezvényükön előjön.

    Kiváncsi leszek hogy most lesz-e valami változás, mert ez most nagyon nagy visszhangot kap, és ha hozzávesszük az indycar felháborodást, az cég pénzügyi problémáit, nem csodálkoznék, ha lenne itt vezetőségcserétől kezdve szerződés bontásig bármi.

Új hozzászólás Aktív témák