- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brain75
senior tag
válasz tatabike #46476 üzenetére
Milyen kormány ?
A logitech kormányoknak nem lehet a közép állását szoftveresen állítani.
Ha elkalibrálódik akkor hardveres hibája van a kormánynak./LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
Diokhan
addikt
válasz Brain75 #46551 üzenetére
Azt írja, hogy ha ki-be kapcsolja a gépet, akkor megjavul, ergo szoftver. Nekem is volt már olyan, hogy valamiért nem állt jól a kormány F1 2014 indításakor, elég volt a játékot újra indítani és újra kalibrálta magát a kormány. Nem feltétlenül hardveres a hiba. Viszont látatlanban, innen a fórumról nem is lehet minden kétséget kizáróan meghatározni a hiba pontos okát.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
JulesTS
őstag
Most 50euro a Raceroom összes tartalma (ha már megvan valami, akkor az lejön belőle):
[link] -
biker
nagyúr
Hamarosan jönnek az első vélemények a rennsportról.
Gamermuscle már ott volt [link], meg Chris Haye is, de gondolom sokan mégElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
JulesTS
őstag
válasz GalaHU #46558 üzenetére
Ha premium pack-ot nem vettél még, akkor pakold be a kosárba és megadja, hogy mennyi VRP lesz a hiányzó tartalom. Ha már vettél premium pack-ot, akkor már csak egyenként tudod a hiányzó pályákat és autókat berakni. Ha meg van, hogy mennyi VRP kell, akkor a https://www.raceroomstore.com/shop_en/list_page?cat=24 -ban érdemes bevásárolni VRP-t és azon megvenni ami kell.
-
JulesTS
őstag
válasz AcCEsS #46559 üzenetére
Nincs ezzel semmi gond, csak steam-en keresztül lehet bejelentkezni (csak régen volt email/jelszó alapú belépés a raceroomba).
Amit a steam-en keresztül vásároltál, az is a raceroom profilodba került, ha olyan csomagot (pl. premium pack) veszel amiben ezek benne vannak, a csomag árából levonja a raceroom store. -
Brain75
senior tag
válasz Diokhan #46553 üzenetére
Ez az eset nagyon nem biztos hogy szoftver.
Ha törött az encoder tárcsa akkor pont ezt csinálja a kormány./LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
tome0001
Topikgazda
Raceroomnál, ha a WTCR 2021 car packból mondjuk a Hyundai-on belül csak a Michelisz festést veszem meg 0,15€-ért, akkor csak azt az egyet tudom vezetni, de a pályán más autókat is megjelenít majd a game (PL. Audi, Link&Co, stb) csak azokat majd nem vezethetem?
Nem nagyon értem, mert a 7 db Hyundai festés 7*0,15€=1,05€ de a Hyundai autó meg 2€.
Tuti én nézek be valamit.
Köszi előre is. -
h1mpi
félisten
Sziasztok!
Korábban már írtam, hogy PC-n elég furán viselkedik a TMX FFD kormány+pedál szett. Pár játékban a fék és a gáz megcserélődik és egyből fékez, ha felengedem a gázpedált... (Beamng.drive, Asetto Corsa). Elegem lett... eladom.
Melyik kormány+pedál szett most, amit kipróbáljak? max. 100-200e Ft a keret. Köszi!Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
válasz Találtgyerek #46575 üzenetére
Megírom majd pénteken, igazából nem nekem lesz, hanem a gyereknek. De majd figyelek erre a szíj hangra, köszi!
Fully electric lifestyle!
-
jozefgucci1
addikt
Sziasztok !
Úgy három hete jött meg a gyerekemnek a DD 5Nm base és ezidáig jól is működött ,de az utóbbi pár napban a következő hibát produkálja.
Van , hogy körről körre változik neki az FFB ,de van amikor egy óráig is tökéletes. A változás azt jelenti , hogy a beállított értéket mintha elfelejtené és felkeményedik a kormányzás vagy pont fordítva tök könnyű lesz Ez valami driver-es gond lehet szerintetek ? ACC és F1-ben csinálja . Szegény teljesen kivan , most vették fel a DVSC E csport csapatába és egy épkézláb kört nem tud összerakni a kormány miatt ha gariba vissza kell küldeni akkor meg én is felvágom az ereimet.Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz jozefgucci1 #46577 üzenetére
fanatec kormanyokon jellemzoen van egy fizikai gomb allitani pl az FFB erot. nem konfigolt fel arra valami mas funkciot? az megmagyarazna, hogy miert allitodik az FFB.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz jozefgucci1 #46579 üzenetére
nezzetek ra. elvileg a funkcionalitas az FFB allitasra pont azert van, hogy szoftver nelkul is lehessen allitani.
nekem egy nagyon regi fanatecem van, de elvileg a funkcio megmaradt az ujabbakon is
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
biker
nagyúr
válasz jozefgucci1 #46579 üzenetére
a kormány direktben alaplapba legyen dugva, ne hubba! sokaknál volt már gond, nálam a csl elite is érdekes dolgokra volt képes hubban.
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Tibiajax
nagyúr
na pont ezért nem tudok gondolkodni én sem hub-ban, meg más hasonló átalíkító-tákolmányokban... pedig nagyon szeretném a bmw-wheeljét a fanatecnek, de csak drivehubbal menne a box-omon
de inkább nem. itt az élő tapasztalat, hogy vagy direktbe a forrásba dugva a kormánycucc, vagy sehogy..[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
válasz jozefgucci1 #46583 üzenetére
próbára mindenképp. A bázis menjen az alaplapiba, mást dugj hubra amiért nem kár, pl egeret, kamerát, stb
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
JulesTS
őstag
Igen. Azt nem szokták szeretni. Nekem az előlapi USB-n is szakadozott (kanyar közben elment az FFB, aztán egy pofonnal visszajött). CSW-vel jó volt az előlapi, de a CSL DD erre is nyűgös volt...
-
jozefgucci1
addikt
Ugye most így van alapból összerakva ! Akkor a köztes adaptert is vegyem ki ugye ? Bocs most értem ide a gép elé !
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
GalaHU
őstag
válasz jozefgucci1 #46586 üzenetére
Mindenféle köztes dolgot vegyél ki, egy USB hub sem maradhat, sőt kizárólag az eredeti USB kábelt használjátok. Fene tudja miért, de erre minden Fana allergiás...
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
-
biker
nagyúr
válasz jozefgucci1 #46586 üzenetére
ezen képen nincs közdarab. Nem tudom mire gondolsz. Mi az USB kábelről, az HUB nélkül menjen a base-ből az alaplapi csatira
-
PeAdam
tag
Sziasztok!
T3PM pedállal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Mai napig T3PA-t használok, viszont iRacing esetében katasztrófa a cucc. Telemetriából is látszik, h rengeteget vesztek azzal, hogy semmi ellenállása nincs a pedálnak.
TLCM lenne nyilván a legjobb, de amennyiért most árulják annyit nem szeretnék költeni.
Olvastam review-eket hogy a T3PM pedálszett nagyon jól sikerült, főleg a fékpedálok amit 4 különböző erősségre is be lehet állítani. És árban is elég jó.
Visszajelzéseket, tapasztalatokat megköszönöm.Ryzen 3700X, 32Gb HyperX Predator 3200 MHZ RGB, RX 5700 XT Asus Strix OC 8GB
-
tome0001
Topikgazda
válasz PeAdam #46590 üzenetére
Egy T3PM újonnan 47e Ft (használtan nem nagyon van eladó), egy T-LCM loadcell-el pedig használtan, a garis darabok 55-60e körül mennek, és ég és föld a különbség a két pedál között szerintem.
Érdemes lenne egy kicsit még rádobni, de a döntés a tied. -
JulesTS
őstag
Rennsport első:
https://youtu.be/FxM5MRv4niA -
-
JulesTS
őstag
Megosztanék szinte mindenki számára hasznos infót:
Ha van egy CSL DD 8Nm és egy GT DD 5Nm és kicseréljük csak a bázisokat (táp, pedál, stb. marad), a CSL DD helyére került GT DD bekapcsoláskor driverben mutatja hogy ő bizony 8Nm-es. Csak az 5 setup konfigját kellett újra állítani (egyedül a brake force, meg a sensitivity, volt másra állítva), meg a kormányközepet kalibrálni, de azt perec cserekor amúgy sem árt. A játékokban már semmit nem kellett állítani, Raceroom, ACC, AC észre se vette, hogy lecserélődött a bázis... -
-
Géjza
őstag
válasz JulesTS #46597 üzenetére
Nem a táp határozza meg a Nm-t? Ha az maradt a 8Nm-esé és csak a bázist cserélted át, akkor szerintem természetes, hogy 8 Nm-en fog dolgozni. Ha az addig 8Nm-en dolgozót átvitted volna az 5Nm-es helyére (azaz az 5Nm-es tápját dugtad volna rá), az a bázis is 5Nm-en dolgozott volna tovább 8 helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest