Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rolly

    veterán

    válasz ubyegon2 #98884 üzenetére

    te személyeskedsz folyamatosan, így nálad nagyobb baj lehet mint nálam

    minden 2 IQ nál többel rendelkező egyén tudhatta tavaly nyáron is már, hogy mi várható télre... mi várható tavaszra (ahogy korábban az influenza a télen kimerült immunrendszert a vírusok - most a koronavírus - jobban meg tudja tépázni... Az is tudható, hogy bár a koronavírus nem szezonális, mégis jellemző rá a szezonalitás, mivel a jó nyári idő segít lentebb tolni az R0-ját.

    Mi például nyáron tudatosan készültünk a következő időszakra, s ha a sok "bulikázó" életerős fiatal illetve oltás szkeptikus (vagy realista vagy hogy hívják magukat) nem teszi oda magát akkor jövő télen is hasonló szívások lehetnek még.

    Nem ismersz szóval nem a még 2 hét típusú ember vagyok hónapok óta azt mondom, hogy május lehet a nyitás ideális időpontja... sajnos a tavasz lassabban indul idén mint tavaly ezért van benne némi csúszás s ezért tartom május közepét reálisnak.

    Természetesen le egyen igazam és tegnap s a jövőben "bulikázó" emberek reméljük nem okoznak végül tömeges fertőzést még májusra ami miatt mindenki szívni fog még 2-3 hétig pluszban (az én 2-3 hetemhez képest). De ez volt már márciusban is mikor kisütött a nap mindenki maszk nélkül volt a parokokban / rakparton...

    Nem gondolom, hogy lótücsöknyit is deformáltabb lennék nálad... Nem én remegek a szabadságért, mert én meg tudom élni munkaidő után, hétvégén a jelenlegi keretek között is az életem úgy, hogy ha kell kimegyek füvet nyírni, metszeni, (pedig nem nagy a kert) grillezni, kirándulni... Attól, hogy én 2 éve home officeban tolom, lehet jobban is tudom kezelni az ilyen élet helyzetet... és még egyszer nem szeretem és nem örülök neki, de megtanultam kezelni :) ... Mondjuk annak örülök, hogy anyósékhoz nem kéthetente megyünk :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák