- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
andor80
senior tag
válasz daneel_hu #92842 üzenetére
Meglátjuk majd forgatok
Persze,hogy örülök csak közben meg az ellenkezője a propaganda.
Nem értem miért nem lehet az országgal egyensen viselkedni.Minek a hazugság .Látod pikk pakk kiderült,hogy oltanak már mást is a 65+ osok alatt.NEm tudom miben biznak és mi értelme.
Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
szabi__memo
nagyúr
Semelyik nem tuti. De azért én inkább hiszem el az usa és eu hatóságok eredményeit mint harmadik világbeli országok, rezsimek adatait.
De mindenki döntse el maga kinek hisz.
Amúgy a kérdés ettől függetlenül jó. Viszont nem lenne ilyen dilemma ha megbízható adatok állnának rendelkezésre, nem igaz?[ Szerkesztve ]
-
félisten
Jó cikk.
Since the beginning of the trials, all trials, there has not been a single death or hospitalization among people vaccinated. Not one. Zero. Not for Moderna, not for Pfizer/BioNTech, not for Oxford/AstraZeneca, not for Sputnik, not for J&J, not for Novavax.
Ez a lényeg. Efficacy ide vagy oda, a védettség kialakulása után az emberek nem halnak meg. Semmilyen vakcina után.
while (!sleep) sheep++;
-
Ricardo
titán
válasz szabi__memo #92852 üzenetére
"Semelyik nem tuti. De azért én inkább hiszem el az usa és eu hatóságok eredményeit mint harmadik világbeli országok, rezsimek adatait."
melyik harmadik világbeli ország vakcinája van itt forgalomban?
-
daneel_hu
addikt
válasz andor80 #92851 üzenetére
"Látod pikk pakk kiderült,hogy oltanak már mást is a 65+ osok alatt.NEm tudom miben biznak és mi értelme."
Eddig is oltottak 60 alattiakat, van haverom aki cukros és már 1 hónapja megkapta az AZ-t.
De több ilyenről tudok, és nem voltak csókosak.
Úgy vagyok vele, hogy örülök neki ha minél többen akarják az oltást, sőt ha minél többen megkapják az még jobb. NEKEM is jobb mert hamarabb visszakerülünk a normális kerékvágásba. Társadalmilag és gazdaságilag is.[ Szerkesztve ]
-
Sir Pocok
őstag
válasz FIREBLADE78 #92844 üzenetére
Kaptam, élek.
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
Ricardo
titán
válasz szabi__memo #92861 üzenetére
Melyik harmadik világbeli ország adataira gondolsz?
-
andor80
senior tag
Bármelyik vakcinát adnák fogadjátok el.
És ezzel a kijelnetéssel most egyben szemen köpöm magam és megalázkodom hiszen fröcsögtem a kínai orosz ellen ..DE:
[link]Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
félisten
Vszeg; azt el tudom kepzelni, hogy a praktikus szam kozelit a nullahoz.
Foleg ahhoz kepest, hogy ... itthon van mar 20000 halott, az a _teljes nepessegre nezve_ 0.2%, ami iszonytatoan magas szam. Ha levonjuk a gyerekeket, siman meglesz itt az 1%, ami egeszen durva igazabol (oke, Aweriot szerint loszar). Meg lennek lepve, ha barmelyik vakcina nem vinne ezt le ezredere (szazezerbol egy). Ha az AZ meg a kinai leviszi 100e-bol 1-re, a Pfizer meg egymilliobol egyre, akkor is mind jobb, mint elkapni.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
félisten
válasz szabi__memo #92867 üzenetére
Az UAE pl. egy gazdag orszag, megvehetnek barmit.
De azert az mindenki szamara vilagos, hogy ez egy politikai jatszma most.
Es egyebkent ennek ellenere en is Modernat szerettem volna, de elsosorban azert, mert szoftverrel foglalkozom, es a Moderna vakcina fent van a Githubon (viccen kivul, en azert akartam mRNS-t, mert mernoki szemszogbol szep, egyebkent fingom sincs)
while (!sleep) sheep++;
-
daneel_hu
addikt
válasz andor80 #92864 üzenetére
"Bármelyik vakcinát adnák fogadjátok el.
És ezzel a kijelnetéssel most egyben szemen köpöm magam és megalázkodom hiszen fröcsögtem a kínai orosz ellen ..
DE:
[link]"Durva.
A mentős (amikor kihívtam) már novemberben is erről beszélt de akkor még nem volt ennyire gáz a szitu.Bármi jobb mint a betegség, és ez nem propaganda, ez az igazság.
Persze nyilván van esély tüdőemboliát kapni egy AZ-től vagy mástól... de az élő vírusterápia szemlátomást jobban kaszál kicsit. -
daneel_hu
addikt
válasz szabi__memo #92869 üzenetére
Én oroszt akartam 1 hónapja is.
(de a kínai is jó lenne)[ Szerkesztve ]
-
FrezeR
senior tag
-
Ricardo
titán
válasz szabi__memo #92867 üzenetére
harmadik világbeli országról beszéltél.
" De azért én inkább hiszem el az usa és eu hatóságok eredményeit mint harmadik világbeli országok, rezsimek adatait."
Már értem. Számodra nem megbízható egyenlő harmadik világbeli. Kicsit azért nézz utána mit jelent ez a kifejezés.
Ha azt írtad volna
De azért én inkább hiszem el az usa és eu hatóságok eredményeit mint számomra megbízhatatlan országok, rezsimek adatait. más lenne a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
az a 20 ezer szerintem alsó hangon 25 ezer+ már most, és a mai napig nem tudjuk, hogy
- a népesség hány %-a kapta el
- hány % kapja el másodszor
- harmadszor...továbbra is meggyőződésem, hogy ha ezt a szart telibe ráengedjük a mindenkire is, várunk 3 évet, aztán összegzünk, akkor nem 1% lesz a számla végén
és akkor ebben nincs benne semmi a hosszútávú (minden, ami nem instant halál) dolgokból, őszintén meglepne, ha nem szarapodnának fel fura módon a stroke-ok a következő 1-5-10-20 évben
és akkor ebben még mindig nincs benne a többi szerv, agy (demencia), vese, tüdő stb.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
daneel_hu
addikt
válasz szabi__memo #92873 üzenetére
Nem.
Nem érdekelnek a politikusok.Szerintem egy jó vakcina az orosz, ennyi.
De a többi is az.
A kínai kicsit egyszerű, az AZ pedig a majom adeno miatt számomra fura.
De ha csak AZ lenne felajánlva, akkor azt is benyomatnám. Mégegyszer nem szeretném ezt a fost elkapni, ha kell akkor jön a tripla kínai a karba. Bármi csak ne az a fos covid. -
t72killer
titán
"a _teljes nepessegre nezve_ 0.2%, ami iszonytatoan magas szam" - emiatt vagyok bizakodó a közeljövővel kapcsolatban. Ezt visszaosztva a publikált IFR értékekkel kb 3héttel ezelőtt tutira meglehetett a 2-3M fertőzött, mára ennél is több. Itt jönne a képbe, hogy oltás előtt kéne egy antitest-próba, és akik eleve immunisak, azok várjanak - így rögtön lehetne "2M felettről indítani" az oltást. De 3-4M átesett, esélyesen immunis ember önmagában is visszafoghatja lassan a járványgörbét már a következő hetekben, akkoris, ha tombolnak a koronapartyk mindenfelé.
Ha nem üt be egy replay-mutáns, akkor kb ez lesz a vége a magyar covidnak.30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
szabi__memo
nagyúr
-
Ezekiell
veterán
válasz szabi__memo #92879 üzenetére
Hiszem ha böknek...
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
Ringman
nagyúr
legyen így!
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Chesterfield
őstag
ez szuper lenne, csak ne heringezés legyen belőle
-
andor80
senior tag
válasz Ezekiell #92883 üzenetére
Ez most valóságnak látszik ez a topik és sok más bizonyítja.
Tartson ki ne legyen tömegnyomor.(nem értem miért nem a puskás oltopont pl? sok ki és bejárat nagy hely iszinyat jó szellőztetés...Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
this is life
Ármester
Úgy legyen . De mérget nem vennék rá .
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
lacafaca
addikt
már én is alig várom, hogy beoltsanak végre benneteket...vége lesz egy időre a picsogásnak
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
8th
addikt
Remélem így is lesz. Világ életemben papírkutya voltam és fostam a tűtől de boldogan megyek majd ha szólnak.
...
-
őstag
Ez egy nagyon elavult hír. 2021.03.02-es.
A HVG 2021.03.26-os cikkében már az olvasható: "Gulyás Gergely mindenesetre állítja, hogy minden regisztráltat beoltanak május végéig".
Ez se lenne rossz, ugyanakkor nagyjából reprezentálja mennyire jók a határidők megtippelésében.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
lacafaca
addikt
-
gergo5991
őstag
szlovákiai oltási tapasztalat:
hétfőtöl lehetett regizni 50év kortol
kedden regisztrálás online
csütörtökön lehet menni oltásra -
Đusty
addikt
Volt már egy pár határidó melyik valósult meg?
-
lacafaca
addikt
válasz S e t h #92897 üzenetére
őszintén? már csak a megszokás. először még csak oldani jöttem a feszkót, de a mostani helyzethez már kevés vagyok...meg a sorsába is majd mindenki beletörődött, szóval nagyjából már nem sok dolgom akad.
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live