- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
"the UK government is expected to introduce mandatory hotel quarantine for all arrivals from 30 “high-risk” countries." [link]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Ringman
nagyúr
válasz tom_tol #77750 üzenetére
de, míg vissza nem mondtam a bérelt irodámat (a covid miatt, mert ugyan nem szeretem a home office-t, de otthonról is meg tudom oldani a munkavégzést), addig kb. minden munkanap elmentem ebédelni.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz tom_tol #77754 üzenetére
mert egyszerre sok ember maszk nélkül van zárt helyen, akik jellemzően beszélgetnek is -> fertőzésveszély.
keress rá a "covid risk activities" kifejezésre és nézd meg az éttermek/kifőzdék ezeken hol helyezkednek el.
szerk:
hogy jön ide a személyes tapasztalat?nem személyes tapasztalatok alapján kell dönteni ebben (a kormánynak/önkormányzatnak/hatóságnak) , hanem statisztika alapján.
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ezekiell
veterán
válasz #20749568 #77756 üzenetére
Jó, hát konkrétan semmiben se értek veled egyet, és gyanítom a büdös életben nem fogunk a közelébe se jutni egyetértésnek a témában Szóval meg se próbálom inkább.
Az utolsó mondatod meg.. eh, akkor a nácik se voltak hibásak, hisz csak kihasználták a német társadalom csendes asszisztálását. Full értelmetlen érvelésed van jelen esetben. De mind1, hagyjuk.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
andor80
senior tag
válasz #20749568 #77740 üzenetére
Jogos nem lehet hiszen ponthogy jogba ütköző tehát......
Napi álszent fotelforradalmár lvl 99 megvolt nálad megint látom.
Ahogyan a hónapok óta olvaslak állandóan csak finoman lázítasz szavaiddal hergelesz de semmit nem teszel a nagy "elnyomás" ellen.Látnám már ,hogy csinálsz is valamit.
Én legalább bármikor elmegyek egy templom vagy keresztre feszített krisztus elött dobok egy ördögvillát .Akkár buszon tömegben is .Cselekszem és vállalom magam.Nem fórumokon nicknév mögött tolom a szélmalomharcom..Tényeleg cselekedj már.Mi akadáyloz meg ,hogy hazagyere és beülj?A benzinköltség? Komolyan nyitok egy logout blogot számlaszámot szerintem mi a topiklakók összedobjuk.Egy hétvége alatt meglennénk és neked is lehetne egy videód róla ,hogy tettél is valamit végre már..... Pluszz ,hogy le lennék alázva ha megtörténne nem? Tiszta profit!Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
HÁZIGAZDA
válasz Ezekiell #77757 üzenetére
én egyébként egész sokban igen. a bamba magyar nép végignézi, ahogy nettó hatalmi szempontok alapján szétcsinálnak egy mta-t, sőt, még gúnyolódik a tudósain... vagy egy színművészeti egyetemet, ami ellen a legjobbjaink emelik fel a hangjukat, a nép meg letudja annyival, hogy pár hülye "szivárványos egyetemista tüntitézik", és inkább menjenek dolgozni.
a vendéglátósok nyűgje ennél eggyel indirektebb, mert a járványügyi szabályok áldozatai, de az, hogy cinikusan szarban hagyhatók, végső soron ugyanúgy a népen, rajtunk szárad.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
Kékes525
félisten
" Éppen ezért nem hibás a Fidesz semmiben, kihasználta azt, hogy a magyar állampolgárok csendben asszisztáltak és asszisztálnak a mai napig ahhoz, hogy szétlopják az országot."
Így van, ahogy egy gyilkos sem hibás azért, mert kihasználta azt, hogy az áldozat nem tudta megvédeni magát. Egy pedofil sem hibás azért, mert az áldozata hagyta magát becserkészni és kihasználta gyöngeségét. Ez következik abból, amit írtál. Elképesztő gondolatmenet. Vagy vannak fokozatai is annak amit írtál? Meddig nem bűn a bűn szerinted?
Javaslom válaszd szét a dolgokat, mielőtt ilyeneket írsz. Az egyik fél hibája, bűne nem mentesíti a másik fél hibáját, bűnét.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Ezekiell
veterán
Ezzel a logikával mindig minden a népen szárad. Ami rendben is van, viszont akkor hagyjuk ezt a kormányt választunk dolgot a picsába, legyen szépen kötelező közvetlen demokrácia, minden kérdésben kötelezően mindenkinek dönteni kell, és hajrá. Tippelhetünk, mennyire működne
Az MTA/SZFE/hasonlók nagyon más tészták, azokat én nem keverném ide. Másrészt még mindig teljes tévút szvsz homogenizálni egy teljesen inhomogén dolgot (a nép, a társadalom - japersze, mert a nép meg a társadalom egyetértett bármiben is evör amúgy meg én, aki sokkal többet költök rendelésre, mint előtte étteremre, meg webshopokban veszem a kézműves sört, meg vouchereket veszek színházakba/fesztiválokra, stb, jogosan kérem ki magamnak hogy nem támogatom a bajban levő vállalkozásokat. ha mindenki annyira támogatná, mint én, konkrétan meggazdagodtak volna.... ezt nem azért mondom, hogy hű de fasza gyerek vagyok, mert nem vagyok - csak hogy látni lehessen, miért hülyeség egy kalap alá vonni mindenkit nép meg társadalom címszóval. és még mindig nincs közvetlen demokrácia, de ha most kiegyensítjük a kaszákat és leszurkáljuk a választott kormányt (mert más ezeknél nem vezet eredményre szvsz), akkor sztem akik most a népre kenik hogy szarban vannak a vendéglátósok, ugyanazok fognak jajjveszékelni a forradalom miatt - full jogosan. és a vendéglátósok még mindig szarban lesznek )
[ Szerkesztve ]
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
HÁZIGAZDA
válasz Ezekiell #77762 üzenetére
Kékes válaszával is egyetértek, semmiképp sem menthető fel a hatalom semmiben, megtehették volna, hogy máshogy kormányoznak. viszont az, hogy hagyva vannak, meg a nép sara. látván egyébként a közöny mértékét itthon, én is jobban az önző stratégiák felé orientálódom (ami végső soron ugyanúgy a közönyt erősíti).
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
titán
válasz tom_tol #77739 üzenetére
Vannak azért fejben problémák.
Alapvető jogom a munkához való jog, 1 éve nem gyakorolhatom eme alapvető jogomat..."
Na ilyen nincs az alkotmányban.
XII. cikk
(1) Mindenkinek joga van a munka és a foglalkozás szabad megválasztásához, valamint a vállalkozáshoz. Képességeinek és lehetőségeinek megfelelő munkavégzéssel mindenki köteles hozzájárulni a közösség gyarapodásához.Arra azért kíváncsi lennék, ha egy ilyen sutyiéttermbeől elindulna egy fertőzési lánc és páran belehalnának, akkor mennyire lenne büszke magára a tulajdonos.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Ezekiell
veterán
válasz radi8tor #77767 üzenetére
Gondolom mindenkinek megvan az a söröző, ahol ivott 1 pofa sört valamikor, és reggelig cifrafosott utána, és soha többet nem megy oda vissza...
Na, én biztosra mentem, megnéztem pár héttel később még egyszer az én ilyen helyemet, hogy biztos az volt-e a probléma. Jelentem, az volt: 1 pofa sör, fosás hajnalig (pedig nem is egy szar talponálló volt...)
Szóval tökre megértem, ha nem bíznak bennük, de egyébként is full lehetetlen lenne ellenőrizni a szabályokat. Ugyanakkor megértem a vendéglátósokat is, hogy nem akarnak "éhenhalni".
-
viharhozo
addikt
válasz #20749568 #77712 üzenetére
Én még mindig azt az álláspontot képviselem, hogy az emberek el tudják dönteni, hogy mit akarnak, mihez hogyan állnak hozzá.
Dehogy tudjak. A vegen a cehet meg aztan vegkepp nem tudjak allni, ezert kell szabalyozni oket.Hogy csak egy nepszeru peldat mondjak: devizahitel.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Ezekiell
veterán
válasz radi8tor #77773 üzenetére
Azóta én is csak úgy iszok sört ismeretlen/nem annyira megbízható helyeken De mondjuk pl egy pálinkát nem igazán akarnék üvegből inni kocsmában/étteremben
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
#77777 ezt is megéltük.
⭐ Stella
-
S e t h
nagyúr
"Éppen ezért nem hibás a Fidesz semmiben, kihasználta azt, hogy a magyar állampolgárok csendben asszisztáltak és asszisztálnak a mai napig ahhoz, hogy szétlopják az országot."
Ha vki miniszoknyában illegeti magát és megerőszakolják, akkor csak ő lehet a hibás.
Ha vki nem zárja be az ingatlan ajtaját és ellopnak tőle pár dolgot, akkor evidens, hogy csak ő hibás, a bűnöző csak kihasználta a helyzetet, mondhatni szemfüles volt.
szerk: most olvasom, hogy más is leírta......
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
laszlohu
addikt
Az éttermeknél az 1. Hullámban nyilatkozott Müller Cecília, és a só-, és borsszóró alkoholos fertőtlenítését is előírta, minden egyes alkalommal, napi többször, több más intézkedés mellett, de ennek ellenére én ezt soha nem tapasztaltam a valóságban.
Ui : az asztalokat viszont minden vendég után alkoholos anyaggal fertőtlenítették. -
lacafaca
addikt
nem tudom linkelte-e valaki ezt...egy fecske nem csinál nyarat, a mondás is írja, de a "jó példa" ragadós szokott lenni, szóval csak idő kérdése, mikor lesz börtönünk a lakásunk
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz laszlohu #77781 üzenetére
Ezt is meg lehetne úgy oldani, mint egyes éttermek csinálták békeidőben: borsot a pincér vitte az asztalhoz ilyen fél méter hosszú kézi őrlős verzióban és ő tett a tányérra borsot. Sóval ezt kicsit nehezebb megoldani.
Vannak tasakos só és borsok, azt is lehet kérni a pincértől. Van erre egy jó mondás: nincs lehetetlen csak tehetetlen.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
bigdady
nagyúr
válasz laszlohu #77781 üzenetére
Én voltam szállodában októberben, minden asztal egy hívót kapott és egyszerre csak egy asztalt hívtak a menü kiválasztására és plexi mögül szedték össze amit kértél. Belépésnél kötelező kézfertőtlenítő volt és innivalót csak pincér szolgált fel maszkban. Asztal elhagyása után fertőtlenítették. És a szobák be voltak osztva ki mikor jogosult enni tól-ig, elkerülve a sorban állást. Semmiből nem tart így csinálni és működött, étterem is menne így, létszám korlátozással.
[ Szerkesztve ]
-
lacos001
senior tag
válasz lacafaca #77782 üzenetére
Miközben olvastam és mosolyogtam, elfordultam jobbra és kinéztem az ablakon. Pont két 70+ korú néniésbácsi masirozott el a sétabotjaikkal műtősmaszban és gumikesztyűben....vicc
"Védekezik - védekeznek", de a k**** ********* nem maradnak otthon, miközben nekünk bizonyos dolgok meg vannak szabva miattuk. Eszem megáll...Mikor jönnek a hírek, hogy fellázadt a nép Pozsonyban?
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
-
félisten
válasz Ringman #77788 üzenetére
Világos, de persze plázákban és műszaki boltokban stb. meg nem terjed, ahol hömpölyög a tömeg...
Szvsz simán megoldható lenne -amiről korábban bigdady is írt- hogy a vendéglátósok is (igaz nagyon korlátozott kapacitással) de valahogy egy kis lélegzethez jussanak, és ne ilyen "sörcsap teszteleő", meg "bárszék tesztelő", meg "billiárd asztal tesztelő" stb stb gerillamódszerekhez kelljen folyamodniuk(abból úgyis ők jönnek ki rosszul...)[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Ringman #77788 üzenetére
Hát ja, ezt nem lehet kivédeni tasakos sóval az tény. Ahogyan az is, hogy nyáron nem voltak bezárva a helyek.
Fire/SOUL/CD: oda nem enni járnak, és elvileg le sem húzhatják a maszkot.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
lacafaca
addikt
válasz radi8tor #77790 üzenetére
"üzemi étkezdék"? vagy ott maszka tolják be a cuccost? (nem tudom, utoljára a 80-as években vettem részt önkiben ilyen társadalmi eseményen)
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
félisten
-
Ringman
nagyúr
válasz radi8tor #77790 üzenetére
nyáron nem is volt ennyi hazai fertőzött, meg sok helyen jobb volt a természetes szellőztetés.
-
lacos001
senior tag
válasz #20749568 #77787 üzenetére
Mikor leesett a tantusz, hogy kik a veszélyeztetett korosztály, biztosan bezártam volna az 5.8 millió nyugdijat kapó emberkét (természetesen csak azokat akik ebben a korban vannak) és megszerveztem volna nekik ezt az ellátást amit irtál.
Amig egy emberre 4-5 ügyintéző jut mindenhol, akkor lenne miből összeverbúválni erre a csapatot.
A tésasszony is állandóan kikelve magából róluk beszél, jajj az idősotthonok, jajj a 70+ korosztály..Cselekvés nincsen ellene.
Jaaaaaa, de...van. Jól megfingatunk mindenki mást. (hú de tudnék csúnyaságokat irni most....) Sebaj, sétálgassanak, korzózzanak mindenhol, mert miért ne..Mi meg majd nyelünk, hogy nekik jó legyen.
Ugye irnom sem kell, kikkel van tele a Rewe, Kaufland, Hieber, Edeka, Lidl, Dm, Rossmann, Kik napszaktól függetlenül....
Nem mi megyünk naponta 2 kifliért tömegközlekedéssel, nem mi nem tudunk interneten rendelni, nem mi tolakodunk mindennek ellenére a pénztárnál a hónapok óta megszokott dolgok ellenére, nem mi pusziszkodunk a szomszédokkal az utcán sétafikálás közben...
Elmennek a faxba...Kretschmann nyitni akarta a sulikat ovikat, tegnapra volt beigérve a döntés. A döntés elmaradt, továbbra is tanácskoznak, mert..... Freiburgban találtak 8 mutáns lófaszt, 8at. Világvége.
Az egyik óvónőre vezethető vissza...szóval vissza kell kutakodni, mert annyira nem volt jelentősége a dolognak, de most akkor megint van indok, mivel véletlenül kiderült...[ Szerkesztve ]
-
lacafaca
addikt
beadták a következő cumikát: március 1.
-
lacafaca
addikt
-
csƵ
addikt
Minimum március 1-ig maradnak a korlátozások. Adjatok egy kötelet... Nem bírom.
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.