- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.É.T.
őstag
válasz tom_tol #63896 üzenetére
Próbálok levadászni párat, csak el vagyok havazva.
1. többek között a tünetmentes gyerekek magasabb vírusürítése a tünetes felnőttekhez képest (és egyéb témák) - Harvard2. Á.Sz. Zsolt videó, általában hivatkozik a tanulmányokra
3. Kemenesi - tények, tévhitek yt videóVan még számtalan, ami ezeknél konkrétabb, de itt most dolog van ezerrel, ha kéred, akkor este/éjjel vadászok olyat is, hirtelen ezek jutottak eszembe.
https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
Ringman
nagyúr
csehek enyhítik a korlátozásokat:
Official: Shops, Restaurants and Services to Reopen on December 3rdMoreover, the government “still recommends not holding Christmas markets, but we do not forbid them either,” said Deputy Prime Minister Karel Havlíček. However, it will not be possible to consume on the spot but drink somewhere “along the way.”
Museums and galleries will be able to reopen as well, with one-quarter of their total capacity.
Up to 50 people could gather outside instead of the current six.
Fitness centers and gyms need to respect the same rule as in the shops – one person per fifteen square meters. “Group fitness lessons are allowed for 9 people plus the instructor,” said Havlíček. Everyone needs to wear a face mask indoors. The exception will be only for professional athletes who are regularly tested.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
lacos001
senior tag
válasz lacos001 #63114 üzenetére
Anyósomhoz odaértek a tesztelők kb fél órája a tegnap szombat reggelre beígért teszttel. Előző hszben rosszul írtam a hétfőt..
Másfél nap csúszás. Jól megy a dolog...
Pozitív, kis köhögésen kívül semmi baja. Csütörtök óta..maradjon is így.
Mentős ajánlotta neki, hogy gyorsan ugorjon el a boltba, vásároljon be, mivel semmi nem látszódik rajta... Vicces...
Természetesen nem ment.
Akkor végleg megállt a tudomány a melóhelyén, mehetnek a kiskatonák. -
daneel_hu
addikt
Még egy doki...
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz lacos001 #63914 üzenetére
Pedig a mentősök tűz közelből látják a tesztelteket fura.
Nekem mentős ismerősöm is azt mondja nem foglalkoznak vele különösebben mert akiket bevisznek jellemzően csak azok kerülnek lélegeztetőre akik amúgy is már amúgy is nagyon betegek mástól vagy nagyon idősek. Persze van kivétel de nem az a jellemző. Idéztem..
Fura hogy pont a mentősök vélekednek így, meg elküldik gyorsan boltba a pozitivót...[ Szerkesztve ]
-
Wn2tl
aktív tag
válasz snecy20 #63843 üzenetére
"De mit várunk, az egész nyár el volt engedve.."
Alapvetően hibás volt a nyár, de az hogy amikor meglódult a dolog és több tízezer fős futballmeccseket szerveztek a nyilvánvaló problémák ellenére, annak most isszuk a levét. Hatalmas hiba volt a mai számok fényében, egy megbocsáthatatlan szándékos gaztett.
-
lacos001
senior tag
Igen...
Csütörtökön este fájt a feje folyamatosan és köhögött már.
Pénteken pihi volt neki, de telón le lett beszélve, h akkor teszt és szombaton fél 9re ott vannak nála. nem kellett mennie melózni, mint ami az első infója volt Se evés, se ivás.
Dél körül már hivogatta őket. számuk meg volt adva anyósomnak
Ba@@ták felvenni a nyomorultak...
17:00ig várt, aztán evett-ivott. Tovább hívogatta őket, nem vették fel.
Vmikor este 23 óra körül hívták, de akkor meg ő nem vette fel.
Reggel 8 körül hívták, h ne vigyen be ennivalót-innivalót, 1 óra és érkeznek. Na ez az érkezés megvalósult ma du fél 4 körül. -
Csatravi
senior tag
Kemenesi Gábor: A természet majd kikényszeríti a változást
(24.hu) podcast -
HÁZIGAZDA
válasz lacos001 #63920 üzenetére
hogy lehet reggel 8-ra azt mondani, hogy már csak egy óra, majd megérkezni közel NYOLC órával később? ha azt mondom, hogy kb. 3 óra és lesz 5-6, még értem, de 1-ből hogy lesz 8?
mindegy, csak megerősítenek ezek abban, hogy nem teszteltetem magam, bármi van. ha úgy leszek covidos, hogy jól leborít, úgy is tudni fogom teszt nélkül is. én nem fogok éhezni és szomjazni 1-2 napokat egy teszt miatt, miközben ez önmagában akkora terhelés a betegség mellett, hogy simán ettől borulok be.
és egyébként ezt a ne igyon dolgot nem is értem. nem a torokból vesznek mintát.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
Ajándékok
aktív tag
válasz radi8tor #63906 üzenetére
Fordítva. Az ózonos fertőtlenítésnek hála, tovább állnak el a gyümölcsök.
Nem a fém polcoknak árt az ózon, hanem a vékony fóliáknak, guminak...[ Szerkesztve ]
Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
tom_tol
addikt
válasz Z.É.T. #63908 üzenetére
Köszönöm. Csak ha van időd, kedved akkor foglalkozz velem. Ami igazán érdekel:
hogyan vizsgálták a víruskibocsájtást
hogyan változott a vírus terhelés egy-több nap után, emelkedett vagy csökkent és ennek megfelelően hogyan alakult a víruskibocsájtásuk
vannak e egyének akik kifejezetten "vírustermelők" és milyen arányban meg ehhez hasonló kérdések vetődtek fel bennem. Ja és csak a tünetmentes fertőzöttek érdekesek.[ Szerkesztve ]
-
Ajándékok
aktív tag
Akkor 50%-os volt mindkét hsz igazságtartalma. Kerestem listát.
Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
Ringman
nagyúr
btw a kórházban/szoc otthonokban/stb preventíve adnak már d-vitamint/c-vitamint az ott tartózkodóknak?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Depression
veterán
válasz Z.É.T. #63865 üzenetére
"Korlátos számú betegnek lehet csak az elérhető legjobb ellátást nyújtani" vagy egyáltalán bármilyet. Sajnos a héten halt meg egy hozzám nagyon közel álló személy, aki bár bejutott a kórházba, de nem volt aki megműtse 4 napon át.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Sir Pocok
őstag
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
HÁZIGAZDA
-
Asbee
veterán
válasz Z.É.T. #63859 üzenetére
Fogalmatlansággal és egyéb jelzőkkel dobálózol, holott te ugyanúgy tapogatózol , feltételezel, tudományos írásokra hivatkozol amiket nem tudsz bemutatni. Oké. Ezt én is szeretem. De azt is szeretem mikor nem érted meg a mondanivaló lényegét és elkezdesz másról beszélni, csak hogy az igazad tudd erőltetni. Nem tünetmentességről volt szó, nem arról volt szó, ki mennyire lesz beteg. Azt a témát feszegetettem, hogy ha egy zárt térben valaki összeköhög tüsszög mindent és mindenkit úgy hogy igazoltan covidos, ráadásúl ebből két személy volt, akkor mi lehet az oka volt akinél PCR teszt negatív lett. Amikor egy pár nem tart távolságot, nemi élet stb, úgy hogy kiderül az egyik igazoltan covidos végül, ott hogy lehet a másik fél negatív lesz.
Miután tudjuk a pcr mennyire pontos, így valami oka van ennek. Feltételezésem szerint vagy átesett az illető már és azonnal legyűri vagy valami más oka van. Várom továbbra is erre a tudományos bizonyított írásokat, amik megmondják ez miért van covid esetén. Ha már ezekre hivatkozol. A többi csak rizsa. -
nagyúr
válasz andor80 #63785 üzenetére
Komolyan egy iddeig nevettem de ez már hatósági eljárást érdemelene....
Egyetértek, de azóta azon gondolkodom, milyen hatóság járhatna el ellened hosszabb ideig tartó nevetés miatt. (tippem ippeg lenne)
No, kacajgjunk még egy kicsinyt!
(csak súgom Parcinak, mikor engem figyelmeztetett, hogy ne válaszoljak és mégis megtettem, 30 napot kaptam! függetlenül a válasz tartalmától)
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
HÁZIGAZDA
minden vírus így működik, nem kapja el mindenki. egy influenzaszezonban sem lesz mindenki influenzás. igen, van, akinek van keresztimmunitása tavalyról, de ha mindezeket kizárod, akkor is az van, hogy simán lehet, hogy a bejutott vírust azonnal semlegesíti a szervezet és kész, el sem indul az érdemi felszaporodás. van ad abszurdum be sem jut (oké, ha egy hétig zárt légtérben vannak és van folyamatos vírus utánpótlás, akkor ez nem valószínű).
a lényeg, hogy ez nem csak covid esetén van így, minden fertőző betegségnél így van.
-
HÁZIGAZDA
válasz ubyegon2 #63945 üzenetére
hát, de akkor módszeresen húztál felfelé, nem egyszer válaszoltál, hanem visszadumálva nyomtad fel a pulzust, mint a fiaim, aztán elérted a célt
különben a poén az, hogy közben andor80 azért tisztel meg időnként privátban, hogy szóvá tegye, hogy mennyire unfair módon moderálok vele szemben.
nehéz ez
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest