Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    "Az operatív törzs üléséről érkezett a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország című műsorűba Orbán Viktor, aki elmondta, hogy órákon belül döntés születhet a kockázat nélkül halasztható műtétek kezeléséről, hogy minél több ágyat szabadítsanak majd fel. Az operatív törzs értékelése szerint november 21-én szükség lesz majd 2240 olyan intenzív ágyra, amihez van lélegeztetőgép, december 10-re pedig majd még 1480 intenzív ágyról beszélt, amihez szükség van ápolónőre, orvosra, itt van nagyjából az egészségügy teljesítőképességének a határa."

    ezek elég konkrét számok. persze köszönőviszonyban sincs azzal, hogy most <400 ember van lélegeztetőn, de kellően ködös is atekintetben, hogy akkor ezek pontosan milyen ágyak. de november 21-én délután 5:17-kor ők 2240 súlyos esetre számítank.

    "Az iskolákat nem akarják bezárni, úgy fogalmazott: „Megpróbáljuk nem bezárni az iskolákat, ameddig csak lehet. Mindenki ezt javasolja, fölméréseket is végzünk, próbálunk szondázni a vélemény alakulását, meg volt egy nemzeti konzultációnk is, mindenki ezt szeretné”."

    megpróbáljuk...

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák