Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    válasz proci985 #21712 üzenetére

    OK, kezdjünk hozzá:

    #1: "A nyájimmunitás működik, lassan, de biztosan meghozza jótékony következményeit" - vs: “Our report shows a seven-fold increase in incidence of sudden stroke in young patients during the past two weeks,” marhára jótékony mondhatom...

    #2: "a jobboldali, radikális jobboldali politikusokon kívül – senki nem emelte fel a szavát az elkülönítéses, karanténos rezsim mellett, senki sem követelte, hogy „mindenki maradjon otthon”." - hoppá, ki is bújt a szög a zsákból: mindenképp mást kell csinálni, amit az ellenzék javasol, akkor is, ha ennek többezer halott és többtízezer nyomorék az eredménye. Egyébként pedig a nagyvilágban inkább a "radikális jobboldal" lazításpárti: lásd Borisz, Trump...

    #3: "Az első pillanattól kezdve kétség sem fért hozzá, hogy a virológusok, a járványügyisek és az orvosok kezébe adjuk sorsunk irányítását" - napersze: "Swedish virologists call for stricter measures as COVID-19 death toll crosses 1,000"

    #4: "Ez melegágya annak, hogy a vírus „felüsse megint a fejét” és sokkal többen haljanak meg általa, mint eddig." - riportalanyunk elfelejti, hogy nem 1918at írunk és:
    - nem tart 10évig egy vakcina kifejlesztése, már több ország humán tesztelési fázisban van.
    - a kezdeti sokk után tömegek lesznek óvatosabbak, hordanak pl maszkot a tömegközlekedésen == KIHAL a vírus 1 alatti r0 esetén. Úgy is, hogy csak a lakosság 5%-át érte el. (lásd még: afrikában ott gyilkolt nagy tételben az ebola, ahol lenyalták a halottról/betegről a kórt, pici kulturális változás = ebolának kampec).

    #21719: a görbét nem csak "laposítani" lehet, a vírus csak akkor marad életben, ha TERJEDNI tud. Itt írtam pl a TESZTELÉS hatásáról.

    P.S.: Tajvani, egyéb távol-keleti modelleket láttak már a svéd kollégák? Tajvan nem tegnap kapta a vírust és se nem pusztultak ki, se nem haltak bele a saját intézkedéseikbe.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák