Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    Nahát, Bayern meccs. Eddig 2-2. Két gólos Bayern vezetésről. A játékon nem látszik, hogy na elment a minden jónak elrontója most megmutatjuk...

    Robben semmi különöset nem csinált. 59' csere... Dühös, az arca és a gesztusai mindent elárulnak.

    Ribery elfáradt és ő sem tett hozzá annyit mint amennyi hátszele van. Na de még meg is sérült. Csúnya volt, ez lehet ACL is. Jobbulást neki!

    Müller sem tesz hozzá sokat, max hangban...

    A Hummels - Boateng páros sem feltétlen igazolja, hogy kötelező kezdeniük. Nem tűnnek sokkal mozgékonyabbnak Sülénél. Az első Hertha gólnál egymás fogta mindenki, rohantak egymásra. A második sem lett volna épp megoldhatatlan feladat.
    Persze a beadás és a fejesgól szép, de jobban járnak védőként ha az elsődleges szerepkörben jeleskednek.

    Lehet Ancelotti túlerőltette a 4-3-3-at, de tartom, hogy nem ő itt a ludas és fejétől bűzlik a hal. Ha az edzőn fentről is nyomás van és bele is szólnak a dolgába és még ezen felül egyes játékosok az öltözőn is uralkodnak, akkor ez van. Nem lehetnek szent tehenek, pláne nem 33-34 évesen és mindenkinek el kell fogadni 3 frontos harcban, hogy néha a kevesebb több.

    Lehet nem illett ide Carlo, de ettől függetlenül egy kiváló edző, és a Bayernnél nem lesz gyökeres változás míg a vezetőség nem változtat a politikáján és nem lesz rend egyes játékosok fejében. Heynckes jó volt, akkor szép volt de elmúlt, most meg kellene újulni, változnak az idők.

    Ettől függetlenül pedig, hajrá Pali! :)

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák