Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NyxNyxNyx

addikt

válasz trialboj #83843 üzenetére

Most így 1 óra kondi és még 1 óra futás után félhalottan megpróbálom összeszedni, bár még mindig nem értem miért egyszerűsíted le ennyire a helyzetet.

Azért azt valljuk be, hogy a portugál meccsen rendesen szerencsénk volt amellett, hogy a fiúk kihajtották magukból a maximumot. Az, hogy 3-3 lett a meccs nem jelenti azt, hogy közelében lennénk a portugál válogatottnak erősségben. A belgák okosabban játszottak ellenünk, nem rúgták fel a tizenhatos közelében a labdát éppen megtartani tudó magyart, ezért kevesebb nagy helyzetünk is volt, de ha szerencsénk van simán bepattan abból kettő.
    Portugália igazából úgy jutott a döntőbe, hogy olyan igazán nehéz ellenféllel nem találkoztak. Wales ellen ügyeltek a portugálok, hogy ne támadjanak ki nagyon, fegyelmezetten játszottak. Szar is volt a meccs és az eredmény nem is akkora meglepetés.
    Ugyanúgy, mint fentebb említettem, az hogy Wales elverte Belgiumot nem jelenti azt, hogy már egyből jobbak is. Sajnos a Belgium - Wales meccset nem láttam, de amit tudok hogy a belgáknál a védősor erősen foghiányos volt. (Mint ahogy Wales-nél is 2 fontos hiányzó volt a Portugálok ellen). Takitika kurva fontos egyébként. A magyarok teljesen nyílt focit játszottak a belgák ellen, ami finoman szólva nem jött be. Kétlem, hogy Wales ennyire hagyta volna a sztárjaikat kibontakozni.

Klubfocit szoktál nézni egyébként? Ott is minden héten vannak meglepetések, formától függően. Nem kell mindent megmagyarázni, kifogásokat keresni.

Ha már keresünk, az elfáradás dolog meg inkább a kisebb csapatoknak jó kifogás, mert nekik a játékosaik java gyengébb bajnokságokban játszik ahol nincsen akkora hajtás így nincsenek hozzászokva. Aztán az EB-n valamit kompenzálnak a motiváltsággal. A nagyobb csapatoknál még rotálási lehetőség is több van, nálunk Klenheislert sem tudták rendesen pótolni.

Más: Tottenhamnek kijöttek a következő szezonra a mezei. A harmadik számú csíkos sárga valami elképesztően okádék. A másik kettő OK.

[ Szerkesztve ]

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

Új hozzászólás Aktív témák