Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz bagyulajuve #29712 üzenetére

    igen, én is úgy gondolom, hogy egészséges embereknél ha 5 meg 8 góllal vernek szarrá, legkésőbb ekkor azt mondják, hogy így nem mehet tovább és elkell mennünk és átadni a helyet másnak, aki másképp gondolkodik és jobb mint mi... de nem lesz semmi ilyen, mert pontosan tudják, hogy nagy szarok, és ha hoznak valakit aki érti is amit csinál és cselekvőképes is, azonnal aláírják a halálos ítéletüket, tehát nincsen több pénz.. tehát hiába kapunk ki 5 és 8 góllal....

    nem véletlenül mondom, hogy nem szabad válogatott meccsekre kimenni. és a legjobb játékosoknak akik külföldön már bizonyítottak bojkokttálni kellene a válogatottat is ahogy azt huszti is teszi. csak közösen lehet ezeket teljesen kiközösíteni és talán takarodásra bírni. amíg lelki zsarolják őket és azt mondják, hogy ennek ellenére felkell húznom a magyar címeres mezt magamra.. nem, nem kell és nem szabad. mert csak így lehet az élősködőket elzavarni, passzív ellenállással. nem tudják uralni az internetet, a médiát.

    nem fűzök nagy reményeket hozzá, hogy beállnak szalai mögé a többi játékosok. és ha igen, akkor amúgy mire fel? mit tettek le az asztalra? szalai, huszti, gera, bogdán, király, nem sokan állhatnak ki és mondhatják ezt teljes mellszélességgel.. viszont akik igen, nekik igenis kikell állni és mondani és ütni ezeket a csontvázakat!

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák