Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz Soulfly842 #187928 üzenetére

    "Én már annak is örülök, ha kevesebb német focit kell néznem :DDD Kb. úgy utálom a német focit, mint Tibi a bőrgatyásokat, de a három magyar miatt sokat néztem "

    ;] Alapvetően én is így vagyok vele. Bár a '90-es évek eleje-közepén, amikor nálunk is elérhetővé váltak a kábelcsatornák, akkor szinte minden hétvégén a SAT1 Bundesliga közvetítését néztük jóatyámmal. Az volt az egyetlen elérhető, külföldi foci. Egyébként jó is volt... :)

    Aztán később már volt meccs a Rai Uno-n is (élő közvetítés alatt beadott reklámokkal), majd megjelentek más csatornák, spanyol és angol meccsekkel... A többi már történelem. :K

    Egyébként az elmúlt szezonban néhány alkalommal, vasárnap kora reggel valamelyik csatornán (Spíler, vagy Aréna HD) megnéztem egy-egy Bundesliga 2 mérkőzést, és komolyan mondom, hogy rendkívül szórakoztató volt.

    Az élvonalból levezetésre visszajött öreg(ecske) egykori német "legendák", kiegészítve sok lelkes német, és légiós fiatallal.

    Rotes-grüner Einmalfertig TC vs. 1902 Hoffenlöffel FC... (sic! ;] )

    Szakadó esőben, sáros pályán is lelkesedéssel, jó támadásokkal, szép megoldáokkal... 4:3, vagy 5:3 lett a vége, de úgy, hogy hol az egyik, hol a másik csapat egyenlített, illetve szerezte meg a vezetést. Öröm volt nézni az egészet.

    Én is meglepődtem, hogy nem a szokásos német "rakkolást" látom.

    Aztán megnéztem még néhány mérkőzést, és tetszett, amit látok.

    Talán a másodosztály a fociban náluk olyan, mint a Formula autóverseny sorozatok:
    A Forma1-et nézni már jó ideje nem érdemes, miközben a legjobb, legizgalmasabb futamokat a Forma3 (és időnként a Forma2) produkálja. :K

    "Iszonyatosan sokat fejlődött etekintetben az elmúlt egy évben (erről lemaradtál, vagy sokat néztél mostanában régebbi összefoglalókat is?"

    Természetesen nem maradtam le, de elnézve az átigazolás után készített videót is, azért izomzatban van még mit magára pakolnia.

    Persze, ha sok lefordulós csellel, azonnali "továbbpasszokkal" tud operálni, akkor ez kevésbé fontos (mint az általad említett "munkabírás"), de test test elleni küzdelemben döntő lehet.

    Szóval egy kis önszorgalomból végzett testépítés nem árthat. :) Bárhogy is... remélem, hogy holnap a Leicester ellen pályára lép ő is! ;)

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák