- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
Ez a Keita még egyszer megeteti úgy ezt a Maddisont, hogy az bele is fog pirulni
Ehh, ezt a Keita-Jota megpattanó fejest kifogni
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
DeathAdder
veterán
fasza
-
mephi666
nagyúr
Minimanóóóó lol, húzták itt az időt a gyíkok... nesztek
158954: azért jó kis adok-kapok lett ebből a semmitmondó ócska kupameccsből ha 11ben bukunk, nem rontja a veretlenségi statunkat sem, mert a rendes játékidőn belüli eredmény számít, nem?
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
DeathAdder
veterán
jaj de jó.. a január februári darában ank mellett iszonyúan hiányzott még plusz két full érdektelen oda-visszavágós fiszfaszkupa meccs, főleg egy sziti ellen ha velük sorsolnak
szerk. ja hogy a szitit már kicsapta a hatalmas West Ham
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz mephi666 #158955 üzenetére
5ödiknél Jota-t vártam volna tuti rúgónak... annyira éreztem, hogy rontani fogja... komolyan simán raktam volna rá akár egy 20ezrest is... aztán ahogy ott állt bizonytalanul, még többet is... de aztán Kelleher javította a hibáit, Jota meg lezárta a témát profin
158956: szerintem hasonlóan pihenős lesz a felállás... ha pedig szórakozik a közönség és a meccs is jön, az duplán jó... fiatalok lehetőséget kapnak legalább... ha kikapunk, nem tragédia, de a full érdektelen kezdés után a végére már én is úgy voltam vele, hogy "nyerjük már meg azért" ...jó meccs volt ez, soha rosszabbat
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
hattttalmas Spécia !!!
-
-
venember83
nagyúr
válasz yuing #158937 üzenetére
Ez hogy sikerült? Kapott valamilyen kölcsönt a Barcelona? A liga beleegyezett, sikerült ennyire lecsökkenteni a bérkeretet? Furcsa, hogy mindenhol a Barcelona pénzügyi nehézségeiről olvasni, a liga Messit nem engedte új szerződést aláírni a Barcelonánál, aztán érkezik egy játékos 55+10 millió euróért (Fabrizio Romano szerint), miközben az előírások szerint a megengedettnél jóval többet költ a Barcelona bérekre. Szóval hogy sikerült ezt végső soron lemeccselni a ligát vezető Javier Tebasszal?
-
addikt
válasz venember83 #158962 üzenetére
Topklubhoz méltó módon, olyan pénzt költenek el ami még papíron nincs.
Kiszórják év végén a selejtet és majd lesz lóvé dögivel. Kivéve ha esetleg a kivénhedt, levitézlett zsoldosok és kórház-limuzin bérletesek inkább maradnának a seggükön.
Tebas meg simán belátta ,hogy akkor lesz jó a liga, ha vannak európai szinten is top csapatok. Mert a BL csoportos 3. helytől még neki is felszaladhatott a szemöldöke.
---
Szóval mindenkinek az az érdeke, ismétlem, mindenkinek ,hogy a Barca legalább a 4. helyre bekússzon az év végén.Viszont Torres-nél azért egy kicsit jobb játékos vártam. Mert vele nem lehet eladni a ligát. Oké a Madrid elszalad a bajnoksággal, meg Benzema nagyon pörög, de aligha viszi a hátán az egész hóbelevancot. Főleg ,hogy ő is megkapta már a szokásos 1-2 év felfüggesztettjét. Mondjuk ő legalább nem adócsalásért. Mert az uncsi.
----
Jah és Aguero bére kiesik a könyvekből. Hogy aztán mennyiben állapodnak meg zárt ajtók mögött, fene tudja, de a ligánál ilyenkor az elmaszatolható.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
venember83
nagyúr
válasz omfgk #158963 üzenetére
Köszi az infót. Lehet, hogy Agürero kieső bére a megoldás, igen.
Mondjuk ő legalább nem adócsalásért.Vagy nemi erőszakért.
Szóval mindenkinek az az érdeke, ismétlem, mindenkinek ,hogy a Barca legalább a 4. helyre bekússzon az év végén.
Nem tudod, ez a Serie A esetén is érvényes, mondjuk, például a Juventus esetében?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz venember83 #158964 üzenetére
Vagy nemi erőszakért.
Igen, az egy másik francia volt, Ribery, de felmentették, mertjó volt az ügyvédjeártatlan volt.Meg Mendy. Mármint nem a Madrid-os hanem az angliai. De nem a kapus, hanem a City-s.
#158964 : Spanyolországban egyszerűbb a képlet. A kutya nem fogja nézni a Betis meccseit a BL-ben jövőre, szóval...
Olaszországban már ott egy jól kinéző top4. Egy Atalanta meccset még talán én is megnézek. A Juventus meg megy az EL-be és megnyeri. Kivéve akkor ha Emery megint bekormányozza a csapatot az EL helyre. Mert akkor lefutott.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
atee_13
őstag
válasz mephi666 #158957 üzenetére
Nem szoktam általában hétköznap csak az első félidőket nézni este, de tegnap éreztem, h ezt nézni kell.
Oxlén góljánál a morálon lehetett érezni, h a felállástól és az eredménytől független nyerni akarnak. Ezért nem engedtem el a 2. félidőt se még 1-3 nál sem.
És ha tétjében nem is izgalmaiban az egyik legjobb meccs volt az utóbbi időkben.
Amikor nyom a csapat sorra ömlenek a helyzetek nyernek simán nem izgi, az eredménynek örülök, de nincs meg az a hőfok a szurkolásba, de tegnap megint tök jó volt végigizgulni a meccset.De hogy megcsillogtassam Nostradamus-i nagyságomat
ui. : van az a pénz amiért elárulom a lottószámokat -
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #158966 üzenetére
aztán jön az arsenal oda-vissza chelsea meg megkapta a csirkéket... sok vizet nem zavar az egész, de úgy látom hogy erősebb védelemmel felállva továbbra is játszhatnak a fiatalok és pihenhetnek sokan a "nagyok" közül... úgy hogy nem kapunk hirtelen 2 gólt, ami után futhatunk végig... nálam tegnap ez a Tsimikas volt a meccs embere... ő kilógott felfelé nagyon, míg Jota-ék nem jöttek be
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #158961 üzenetére
így van, nézd a jó oldalát, 27 rúgott góllal (alsóházi stat) 4 pontra vagytok a bl-indulást érő helytől.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #158969 üzenetére
most ránéztem, az adatok alapján a helyzetek megvannak, csak élni kellene a lehetőséggel: [link]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
bandus
veterán
ramosnak két psg meccs kellett, hogy megszerezze az első piroslapját, nájsz
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
válasz venember83 #158973 üzenetére
Ez most akkor azt jelenti, hogy pár hétig naponta lesz egy rámoszos kép?
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
válasz venember83 #158976 üzenetére
Nem is értem miért nem ezt linkelted, sokkal szebben mutatja a csóka emberi oldalát [link]
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
bagyulajuve
addikt
-
addikt
válasz bagyulajuve #158978 üzenetére
Művészi.
Más: a 'pool nem hiányzott még a mikiegér kupában sem.
Go Gunners!
-
sh4d0w
félisten
-
venember83
nagyúr
Opta szerint a bajnokság válogatottja:
-
bandus
veterán
válasz venember83 #158982 üzenetére
ennyire nincs ertekehleto kapus a serie a-ban, hogy handanivic kerult be ebbe a valogatasba?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Tibiajax
nagyúr
válasz IreN!CuS #158972 üzenetére
az utálat nem egy megfelelő szó. én nem utálom Müllert. amit én érzek Müller iránt, az valami egészen más. mélyebb, komplexebb, dns-ekig hatoló eposz. az utálat szó egy dícséret, egy hízelgés, vele kapcsolatban
utálni egy juventus-t kell, vagy a németeket, úgy ánblokk..pl
müllert ha meglátom, az undorral, megvetéssel vegyes gyűlölet csak egy kezdeti, bimbózó érzés, ami még később fokozódik csak igazán mély drámaisággá, majd tragikummá.
müller, kinek neve már önmagában a vért izzadt megvetés - a focivilágban kiváltképp -, müller, akiről beesik hálóba a labda és magasba lökött kezeitől a hátamon mered fel a szőr, és hidegrázás kerülget min.48órán keresztül
müller, akit már akkor gyűlöltünk, mikor még meg sem született. és az ő csodás stílusára annyira hajazó, de mégiscsak névrokonzattja már rugdosta a csodásabbnál csodásabb gólkölteményeket, a gólvonalon innen és túl -
kacsyx
aktív tag
-
Enzolord
addikt
válasz Tibiajax #158985 üzenetére
Tibi, akkor ez bizony szerelem.. 😂😂😂
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
addikt
-
sh4d0w
félisten
https://www.coreinfinity.tech
-
mephi666
nagyúr
Most olvasom, hogy boxing day-en már 3 pl-meccset töröltek... ez a Leeds elleni hiányozni fog
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #158999 üzenetére
Röhej hogy a tavalyi kovid szünet után halasztásról szó sem lehetett, amikor a túlhajtástól komplett keretek dőltek ki, most meg minden csöves csapat akinek 3 sérültje meg 2 kovidosa van az A csapatból most rinyálhat és halasztást kaphat.
Az is megérne egy misét hogy a kovid vajon miért pont a rossz formában lévő csapatokat támadja ennyire.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest