Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz Phoen|x #146051 üzenetére

    Én sem tudom mitől lennének ők az elit, mégis oda pozícionálták magukat mutatott teljesítmény nélkül. Úgy gondolom elitnek kell képzelniük magukat, ha már alapító tagként megelőlegezték maguknak a fix tagságot és a több száz milliót egy Szuperligában ami kimondottan mindenki fölé pozícionálná őket a működése alapján is.

    Valószínű arra építettek volna, hogy pár éven belül úgyis ott játszott volna az össze top játékos, és kupanézőnek ez elég is, a kirakat eladható Kínában és Indiában a lényeg hogy a marketing azt sugározza hogy az a top és ott vannak a legjobbak.
    A műanyagtársadalomból fejhető pénz a fontos, főleg miután tetőzött az európai szurkolás így nem lehet sokkal tovább facsarni. A stadion is lehet üres, csak streameljék elegen.

    ESL Milan 1 - 2 Sassuolo

    Ezt az ESL dolgot sem értem, az ESL tej oké, hogy nem tartós, de legalább 2 hetet kibír hűtőben. Ami egy napot alig bír az már eleve romlott. :DDD

    #146054 Igen, jól szólt, de pont ezzel a kiugrással láthatta mindenki, hogy egyszer valahol meg kell húzni a határt. A focit ilyen szinten nem lehet már kisajátítani így is eléggé főlé nőttek a pénzemberek.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák