Hirdetés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Így készül egy Earfun headset
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz GeneraL_XTX #14906 üzenetére
-
hoffman_
nagyúr
-
PuMbA
titán
-
PuMbA
titán
válasz GeneraL_XTX #14914 üzenetére
Nem Az alapvető gond az, hogy kis hely -> kis hangfal -> vékony hangzás. Ha nincs helyed én nem vennék semmit, mert kis hangfalakból jobb hangzást nem fogsz kapni ilyen árkategóriában.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
-
PuMbA
titán
válasz GeneraL_XTX #14919 üzenetére
Igazából, ha az S330D-nél tartasz, akkor meg már inkább C3, mert nagyobbak a szatelitek és még szerintem elférnek (de nézd meg a méretüket a linken) és csak 2k-val drágább.
[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
válasz GeneraL_XTX #14909 üzenetére
Miért oly ördögtől való gondolat elfektetni a hangfalakat? Amúgy meg, ha van hely, a falra is fel lehet rakni őket (nyilván gipszkartonra is). Más kérdés, hogy filmek esetében praktikusabb lehet valóban egy 2.1, csak most már nem nagyon kapni az eddig ajánlott típust, drágábbak vannak, de hasonló árban nincs igazán tapasztalat / vélemény
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Cyberpunk
félisten
válasz GeneraL_XTX #14935 üzenetére
Edifier R1600T lesz a drágaság.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
törölt tag
válasz GeneraL_XTX #14991 üzenetére
Szerintem, abban az árban benne van a sunci is...
-
hoffman_
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #15033 üzenetére
Azt írtam, hogy kezdődnek, tehát 20k fölött van A lényeg akkor is lejött, nincs érdemben 2.0-val versenyképes 2.1, főleg nem 10-20k körül.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Cyberpunk
félisten
válasz GeneraL_XTX #15036 üzenetére
Hát azért egy R1600T bőven ad elegendő mélyet szerintem. Ennél nem is kell több, ez is sok néha. Persze igazi mell remegtető basszust ne is várj tőle.
A Genius-okat meg hagyjuk szerintem.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
hoffman_
nagyúr
Ezzel nem értek egyet, ez egyéni preferencia. Én hallottam elég sokat egy ModeCom HF24-et(10k, 2.0) és egy Behringer MS40-et(43k, 2.0), mind a kettő tökéletesen kielégítette az általam óhajtott mélyhangokat. Plafonszakadás nekem nem kell, saját magamnak feleslegesnek érzem a 2.1-et, pláne zenehallgatáshoz. A film már más tészta, de akkor oda már egy tisztességes 5.1-nél alább nem adnám, ami nem ebben a ligában játszik, árban különösen nem.
-
hoffman_
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #15039 üzenetére
Igen, néztem, nem olyan rég kérdeztél TV alá, box mellé cuccot. Oda S330 vagy C3, ahogy olvastam én is, de 2.1-ekkel olvasáson kívüli tapasztalatom nincs túl sok
-
AMDFan
addikt
Pedig ha igazi mélyet szeretnél akkor ahhoz mélyen zsebbe kell nyúlni... Az olcsó 2.1-ek csak kiemelik az 50-60Hz-et emiatt tűnik úgy hogy húdejó a mélye, pedig nem jó, csak sok.
(#15042) Cyberpunk: 2.0 nem fér el? akkor mi fér el?
[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
Geniusok hátsó reflexesek. Nagyon nem mindegy, hova rakják őket, és hogy mekkora térfogatot kell megtölteniük (egy csarnokot (=áruház) nem fognak megtölteni).
A z323 "mélyládája" kisebb, mint egy fél pár Genius. Mély hangot nem ad az sem, cserébe búg mint a fene.
A z623 vicc. A logitech nem rakott le hangminőséget az asztalra, és nem is fog a közeljövőben, hiszen az
arculatba nem férne bele egy nagy méretű fadoboz. Náluk a "tejfölösdoboz design" a fő irányvonal.Sok 2.1 (így az összes logitech rendszer) problémája, hogy magas a vágási frekvencia, és egy filmnél nagyon hülyén veszi ki magát, amikor a mélyládából brummog Batman.
Hamar meg lehet szokni a normális hangzást, de ha nem akarod, akkor legalább ne hirdess butaságot, mert megnehezíted azt, hogy más embereket a jó irányba tereljen a topik.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
PuMbA
titán
Hagyjuk már ezt az S330D-t, C3 alig kerül többe és jobb
[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
válasz GeneraL_XTX #15032 üzenetére
És milyen körülmények között hallgattad? Egy csendes berendezett szobában, vagy nagyáruház polcán? Nagyon nem mindegy. Főleg, ha egyből mellette a kis búgó 2.1-et hallgatod. Persze, hogy elnyomja a 'mélye', de hosszútávon hidd el, nem lehet túl kellemes. A Geniusnak elég mélye van a legtöbb zenei stílushoz. És, ami nem mindegy, hogy sokkal jobb magas és közép tartomány van - na mert, ugye, nem csak mélyek szólnak egy zenében Nem is tudom, mi ez a nagy mély-imádat.
És a másik, hogy nem általánosságban beszélünk 'Geniusról', hanem konkrétan a 1255a-ról, ezt szoktuk ajánlani (meg pár régebbi típust, amik viszont nem kaphatók). Amit ez a szett kínál 10k-ért, az teljesen rendben van.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
PuMbA
titán
válasz GeneraL_XTX #15051 üzenetére
Én erre nem fogadnék Logitech Z906 vagy Z-5500-ban lévő DAC és általában semmilyen alsó kategóriába beépített cucc sem szokott hiperszuper minőségű lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Bableves000
csendes tag
válasz GeneraL_XTX #15082 üzenetére
Igen, leginkább ez a bajom mindegyikkel, még a Trust-os talán a legnormálisabb.
-
dudika10
veterán
Pedig az a genius elég gyengécske.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Jézus1969
tag
genius 1250-et hallottam. árkategóriában szerintem nem rossz. ennyiért nincs jobb
komolytalan gyerekek kiméljenek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok