Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
JoinR
őstag
Én is kb. ebben a 3 stílusban mozgok (nahjó konkrétan metal, rap, klasszikus/neofolk), és engem az R1900TII tökéletesen kiszolgál. Swans-t nem hallottam még, de olvastam róla tesztet, és elvileg nagyon izmos cucc. Az más kérdés, hogy mennyire beszerezhető.
Kábel nekem az Audiotrak Prodigy HD2 gyári (RCA-RCA) kábele van, aranyozott a vége, de semmi más extra. Ezen a szinten nem érdemes nagyon költeni ezekre (de ha mégis, a teljes rendszer 10%-át fórumos bölcseletek szerint). -
JoinR
őstag
Mivel aktív hangfal, azaz külön erősítője van, ezért elég neki "bármilyen" bemeneti jel...nekem okostelefonról is működik rendesen hangerőproblémák nélkül.
Egyelőre egy kb. 16 nm-es szobában megy, de ide ez bőven sok, majd nyáron bekerül 30 nm-re, ott már szükséges lesz minden ereje. -
MIG21
tag
Ilyen árkategóriában a Microlab Solo 6C-t vagy a Modecom MC-SHF80U-t (esetleg Modecom MC-SHF120U-t) szoktuk ajánlani.
-
MIG21
tag
Nem halottam még egyiket sem szólni, így nem tudom összehasonlítani sem.
A Microlab hangfala már egy több éven keresztül létező, jól bevált készülék. Számos tesztet olvashatsz róla az interneten. A Modecomé egy újabb, viszonylag kisebb körben ismert termék, még kevesebb vele a tapasztalat. Teszt is kevés található róla (itt van egy).
Legjobban úgy tudnál dönteni, ha mindkettőt meg tudnád hallhatni (sajnos tudom, hogy erre nem nagyon van lehetőség)![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest