Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • alphamooncam

    őstag

    válasz xmad #57512 üzenetére

    Kezdjük azzal, hogy kérdésre válaszoltam.

    Mihez képest ?! LSR310S méretei, a teljesítményéhez képest kifejezetten kicsi - az ára is.

    Nem kortesbeszéd, de az LSR 3-as sorozat egy család, amit egymáshoz terveztek zenekészítésre és házimozira.

    Erre hívtam fel a figyelmed.

    A 310-es többféle képpen integrálható rendszerbe. Létezik olyan formáció is, hogy a jel (XLR) kábelen fut a 310-esbe, ahol leválasztja magának azt a frekvenciát, amire tervezték, nyilván a szubtartomány, majd innen szintén XLR kábelen továbbítja a jelet a pl.305öshöz, ahova már csak az a tartomány érkezik ami a front hsz-k optimális lesugárzási jellegéhez igazodik, magyarán terhelődik olyan tartománnyal, aminek lesugárzása "nehezebb".

    Nyilván utánaolvastál. [link]

    Én nem így használom, mert nálam házimozi funkciót tölt be a szett. Zenét ha hallgatni akarok, oda az aláírásomban szereplő 12 wattos csöves erősítőt és nagy hatékonyságú kürt rendszerű szélessávú hangsugárzószettet használok.

    Ha méretbeli, elhelyezésbeli problémáid vannak, de nem akarsz lemondani az alsó tartományról sem, lehet neked tényleg 8 collos hangsugárzó kell. azzal a feltétellel, hogy ne legyen lukas a közepe, ne a nyomja el középtartományt.

    Nyilván lesznek ilyen ajánlások, de az eredeti kérdésed a 310-sre vonatkozott.

    Négy év használat távlatából nem ajánlok a 305-eidhez más szubot, ha a hozzá tervezett elérhető, ha másként döntesz nyilván valami csorbulni fog, de ez meg a Te döntésed, mert Te fogod hallgatni.

    Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.

Új hozzászólás Aktív témák