Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TechN7ne

    nagyúr

    Sziasztok skacok ,ismét a helyszínen ;]

    Jelzem hogy tegnap kaptam nagyon méltányos áron egy bontatlan csomagolást az Elevate 5 újabb kiadásából (régivel anno rendelkeztem ,az ezüst színű membránossal).


    Nem mondok még róla végleges véleményt mert tudom a régebbiről hogy ezek bejáratósak. Viszont az már biztos ,hogy az előző kiadáshoz képest jobban kidolgozottak ,vastagabbak a membránok és rögtön fejbe vágott a meglepő és aránylag erős mélyei is.
    Én egy barátomtól kaptam aki feleslegesen kapta ajándékba olcsóbban a bolti áránál ,viszont azt kell hogy mondjam 40k-s bolti árral is ez az a hangfal ,ami minden forintját megéri!
    40k-s ársávban ennél jobbat sehol nem vesz az ember ,ennyiért részemről különösen ajánlott.

    Most ott tartok ,hogy a világítós MR524-et át vittem a másik szobába hogy bluetooth egységre rádugva használhatja az ,aki akarja épp ,Elevate t meg beraktam a helyére ,vagy is a TV mellé mivel ez kevésbé veri ki a szemem világítással ,csak a bal hangfalon vagy egy pici kis led ,amit simábban megoldok mint az MR524-nél.

    Adok neki 2 hetet és leírom végleges véleményem róla ,csak fél napja megy összesen de már egyre szebben szól. :K

    Ebben az évben már annyi hangfalat vettem ,hogy asszony eléggé kivan rám ,kilátásaim alapján minimum ebben az évben már befejeztem a hangfalak vásárlását. :D

    :R

Új hozzászólás Aktív témák