Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RoryBreaker

    aktív tag

    válasz Bodz #45338 üzenetére

    Igen.
    Ez kimaradt, bocs.

    Ne legyen azért nekem mély hiányos, azt nagyon nem szeretném.

    Nem azt mondom, hogy dübörögjön, arra sincs szükség. De azért rock zenénél is megállja a helyét. Bár 70% ban jazz-t hallgatok. a maradék classic rock, nagyon kevés elektronikus zene.

    Jelenleg felszámolom teljesen a passzív hifi rendszerem, (ez félig már meg is történt) mert nagyon nagyon sok pénz áll benne (1,3 - 1,4 M ) és nekem ez nem életszerű. + nem érzem jól magam emiatt, hogy ennyi pénzt belepumpáltam. + elegem van a passzív hifi rendszereket körüllengő ezotériából. de nagyon. És ezért sem akarok annyi pénzt elkölteni aktívakra, max 200-t.

    Jelenleg több potenciált látok aktív hangsugárzókban. Nincs az a rengeteg kábel. Az erősítő része jobb esetben hozzá van tervezve a hangsugárzó részhez, kompakt dolog, könnyebb elhelyezni, stb, stb...
    + most a nagy asztal szobába kerülése (melóm miatt) után van helyem az asztalon monitoroknak.
    DAC van és kész. Megvan minden. A Források jók. általában 24/92, az akusztikával foglalkozva lett (diffúzorok, elnyelő panelek)

    Szóval kellene valami normális aktív 2.0 / stúdió monitor. Viszont jól akarok dönteni.

    Köszi!

    [ Szerkesztve ]

    Rog Strix B-760i Gaming Wifi, 32 GB DDR5@6000, i5-13500, Asus RTX 4060 OC Dual, 1TB Samsung 980 Pro, Be Quiet Pure Power 1000W Gold 80+, Noctua NH-12UA + Noctua házventik, Asus AP201 Mesh ház

Új hozzászólás Aktív témák